NNYÜ öğrencileri poster bildiride birinci oldu

NNYÜ öğrencileri poster bildiride birinci oldu

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi(NNYÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri Bölümü öğrencileri 22-26 Nisan 2015 tarihleri arasında Kayseri'de düzenlenen 14. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi'nde 'Profesyonellikte Güçlü Bir Adım: Mesleki Örgütlenme' konulu Poster Bildirisi Öğrenci Hemşireler Derneği tarafından birinci seçilerek ödüllendirildi.

NNYÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri Bölümü öğrencileri, Türkiye'den ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden gelen yaklaşık bin 800 öğrenci ile çok sayıda akademisyenin katıldığı 14. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi'nin açılış töreninde flamalı geçişte, 'El Hijyeni' temalı dans gösterileri ile büyük beğeni topladı. Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri Bölümü öğrencileri ayrıca ana teması 'Profesyonellik' olan kongreye, 'Öğrencilerin Profesyonel Hemşirelik Becerilerinin Geliştirilmesinde Eğitici Rolü', 'Öğrenci Hemşirelerin Profesyonellik Tutumlarının Belirlenmesi' ve 'Profesyonellikte Güçlü Bir Adım: Mesleki Örgütlenme' konulu 3 poster bildirisi ile katıldı. Tüm öğrencilerin 108 sözel, 458 poster bildiri sunduğu kongrede NNYÜ öğrencilerinin 'Profesyonellikte Güçlü Bir Adım: Mesleki Örgütlenme' konulu Poster Bildirisi Öğrenci Hemşireler Derneği tarafından birinci seçilerek ödüllendirildi.

Öğrencilerin kurs ve bilimsel oturumlara katıldığı kongrede NNYÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hülya Uçar ve Yrd. Doç. Dr. Gönül Sungur ise oturum başkanlığı yaptı. CİHAN
<< Önceki Haber NNYÜ öğrencileri poster bildiride birinci oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER