Nusaybin'de şiddetli top sesleri duyuldu


Mardin Valiliği tarafından Nusaybin'de uygulanan sokağa çıkma yasağı 5. gününe girdi. Kentte şiddetli silah sesleriyle yankılanırken, 8 mahallede elektrik kesintisi yapıldı.

İlçede dün gece ve bugün gündüz top sesleri Fırat, Abdülkadir Paşa, Dicle ve Yenişehir mahallelerinde şiddetli silah ve top sesleri duyuldu. Kentte ilk dört güne nazaran Fırat Mahallesi'ne yapılan top atışları azalırken zaman zaman Abdülkadir Paşa ve Dicle Mahallesi'nden sesler gelmeye devam etti.

ELEKTRİK KESİNTİSİ

Sokağa çıkma yasağının 4. güne girdiği Nusaybin'de 8 mahalleye elektrik verilemediği öğrenildi. Özellikle Fırat, Abdülkadir Paşa, Dicle ve Yenişehir mahallelerinde yaşanan çatışmalar sonrası elektrik hatları büyük oranda tahrip oldu. Çağ çağ Caddesi üzerinde bulunan ana şebekenin kesilmesi nedeniyle Abdülkadir Paşa, Fırat, Dicle, Yenişehir, Yenituran ve Yeşilkent mahallelerinin tamamı ile Selahattin Eyyubi ve Mor Yakup mahallelerinin de bir bölümüne elektrik verilemiyor. DEDAŞ ekiplerinin kesintiye müdahale edemediği bildirildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Nusaybin'de şiddetli top sesleri duyuldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER