Nusaybin'de tuzaklanmış bomba patladı: 6 polis yaralı


Mardin'in Nusaybin Kaymakamlığı, sabah saat 07.00 itibariyle 4 mahallede ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu. Yasak saati başlamadan 1 saat önce silah sesleri gelmeye başladı. Tuzaklanmış bombanın infilak etmesi sonucu 6 Özel Harekat polisi yaralandı.

Nusaybin Kaymakamlığı sabah saat 07.00 itibariyle Abdulkadirpaşa, Fırat, Dicle ve Yenişehir mahallelerinde ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu. O mahallelerde yaşayan vatandaşların bazılarının mahalleden çıktığı görüldü. Yasak başlamadan saat 06.00 sıralarında silah ve patlama sesleri öğle saatlerine kadar susmadı.

Yasaklı mahalle girişlerinde polis ekipleri nöbet tutuyor. Zırhlı araçlar çatışma bölgesine gidip geliyor. Abdulkadirpaşa Mahallesi'nde hendek içinde bulunan patlayıcının infilak etmesi sonucu Özel Harekat timlerinin bulunduğu Kobra tipi zırhlı araç içinde bulunan 6 Özel Harekat polisi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Zırhlı aracında kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

Patlamaların seslerinin Suriye'nin Kamışlı kentinde de duyulması sebebiyle Suriye rejimi helikopterinin Sınır hattı yakınlarında devriye attığı görüldü. CİHAN
<< Önceki Haber Nusaybin'de tuzaklanmış bomba patladı: 6 polis yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER