Öğrenciler hem öğreniyor hem de ziyaretçilere ikram ediyor

Öğrenciler hem öğreniyor hem de ziyaretçilere ikram ediyor

Samsun'un Havza ilçesi 2013 yılında eğitim öğretime başlayan Şehit Recep Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kısa sürede çevre il ve ilçelerin Milli Eğitim Müdürlüklerinin ilgi odağı haline geldi.

Öğrencilerin yıl içerisinde çeşitli etkinlikler yaparak okula gelen misafirleri kendi mutfağında yapmış olduğu yemekler ve tatlı ikramları ile ağırlaması hem öğrencilik hem de iş kapasitesini sergiliyor olması çevre okul müdürlerini harekete geçirdi.

Şehit Recep Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son olarak Merzifon Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat, Şube Müdürleri, proje heyeti ve okul müdürleri tarafından ziyaret edildi ve burada öğrecilerin yapmış olduğu mutfak çalışmaları diğer okullarda da örnek bir davranış olarak gösterildi.

Ziyarette Merzifon Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat ve beraberindekiler Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam ile Okul Müdürü Ahmet Demircan'dan okulun kuruluşu, faaliyetleri ve eğitim ile fiziki koşulları hakkında bilgiler alarak yaptığı çalışmaları dinledi. Okul Müdürü Demircan okulun 2013 yılında kurulduğunu ve 30 öğrenci ile eğitime başladıklarını bu yıl ise 110 öğrencileri bulunduğunu ifade etti.

Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam ise okulun gördüğü ilginin kendilerini memnun ettiğini belirterek; " Okulumuz açılalı kısa bir süre oldu. Bu süre zarfında öğrenci sayısı ve okula olan ilgi hızlı bir şekilde arttı. İlçemizde bu tür başarılı okulların artması için çalışmalarımız devam ediyor. Bu tür ziyaretler ile okulumuza olan öğrenci yönlendirmelerinin aratacağı inancındayım." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Öğrenciler hem öğreniyor hem de ziyaretçilere ikram ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER