Öğrenciler, yumurtayı kırmamak için yarıştı


Özel Hoşgörü Liseleri, fizik zümresinin düzenlediği 'yumurtayı kırmadan aşağıya kim indirecek' yarışmasında öğrenciler eğlenceli dakikalar yaşadı.

Amaçlarının fizik kurallarının hayatın her içinde olduğunu öğrenciler göstermek olduğunu belirten Özel Hoşgörü Liseleri Fizik Zümre Başkanı Recai Avur, "Yarışmayı öğrencilere duyuru yaptığımızda büyük ilgi gördü. 160 öğrencimiz yumurtayı kırmamak için hazırladıkları ve yaptıkları proje ile yarışmaya katıldılar. Farklı düşünen öğrenciler değişik tasarımlarla ilgi çekmeyi başardılar. 160 yarışmacıdan 40 öğrenci başarılı oldu. Bu yarışmada amacımız öğrencilerin bir konu üzerine yoğunlaşmaları proje yapabilmeleri ve yaptıkları projeyi hayata geçirebilmelerini sağlamaktı. Başarılı olan öğrencilerimizi içinden tasarım ve ilginç tasarım olarak değerlendirmenin sonunda ilk 3 giren öğrencilere çeşitli ödüller vererek başarıyı ödüllendireceğiz." dedi.

Özel Hoşgörü Liseleri Müdürü Lokman Kılıç da "Okul olarak öğrencileri sadece sınavlara hazırlayan bir kurum olmaktan ziya derslerin yanında öğrencilerimizi sosyal etkinlikler ile hayata da hazırlama çalışıyoruz. Dereceye giren öğrencilerimizi kutluyor başarılı çalışmalarının devamını bekliyorum." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Öğrenciler, yumurtayı kırmamak için yarıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER