Öğrencilerden Türkmenlere yardım

Öğrencilerden Türkmenlere yardım

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Yunus Emre Ortaokulu tarafından Suriye'de yaşayan Türkmenler için toplanan yardımlar gönderildi.

Toplanan yardımlarla ilgili açıklama yapan okul yönetimi şu bilgileri paylaştı: "İskenderun Yunus Emre Ortaokulu olarak 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı 1. döneminin son haftasında başlattığımız Türkmen Dağı'na yardım kampanyamız neticesinde öğrencilerimizin, mahalle sakinlerimizin, velilerimizin ve öğretmenlerimizin desteğiyle toplamış olduğumuz yardımları 18 Şubat 2016 Perşembe günü itibari ile göndermiş olmanın coşkusunu, sevincini Yunus Emre Ortaokulu olarak yaşadık.

Okul bahçemizde düzenlemiş olduğumuz törenin ardından topluca yaptığımız dualar ile yardım kamyonumuzu öğrencilerimiz, velilerimiz, mahalle sakinlerimiz ve öğretmenlerimiz ile uğurladık. Gönderilen yardımlar arasında bebek mamaları, giysiler, kuru gideler ve battaniyeler bulunmaktadır.

Topladığımız yardımları ulaştırmamızda yardımcı olan sivil toplum örgütü İHH'ye ve aracı bize tahsis eden İskenderun Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil'e teşekkür ederiz. Yine bu etkinlikte bize yardımcı olan öğrencilerimize, öğretmenlerimize,okul aile birliğimize, velilerimize, mahalle sakinlerimize Yunus Emre Ortaokulu idaresi olarak teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız."
CİHAN
<< Önceki Haber Öğrencilerden Türkmenlere yardım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER