Öğretmen oğlu gözaltına alınan baba: Bunu yapanın dininden şüphe ediyorum


Antalya'da polisin evinde gözaltına aldığı Dershane Öğretmeni Yusuf Özdemir'in babaİbrahim Özdemir, "Bu müslümana yakışacak iş değil. Bunu yapanın dininden de, imanından da şüphe ediyorum. Bu emri verenlerden de şüphe ediyorum." dedi.

Matematik Öğretmeni Yusuf Özdemir'in görev yaptığı Körfez Dershanesi Merkez Şubesi'ne gelen baba İbrahim Özdemir, sabah saat 10.00 sıralarında 3 polis memurunun Kepez ilçesi Varsak Karşıyaka Mahallesi'ndeki evine geldiğini söyledi. Evinde ve oğlunun arabasında arama yapan polislerin Yusuf Özdemir'i gözaltına aldığını anlatan Baba İbrahim Özdemir, "Öğlen vakti 3 memur daha geldi, evi aradılar. Bir şey bulamadılar." ifadelerini kullandı.

Oğlunun abdestinde, namazında olduğunu, vatanı ve milletine hizmet gayesi taşıdığını, 'yaşatmak için yaşadığını' dile getiren İbrahim Özdemir, 6 çocuğunun içinde 'vatan haini, hırsız, sıfırlayan, sahtekarlık yapan, yalan söyleyen' olmadığını kaydetti. Türkiye'nin başı terörle dertteyken 'temiz kurumların aranmasını şiddetle kınadığını' ifade eden İbrahim Özdemir, şöyle konuştu: "Bu müslümana yakışacak iş değil. Bunu yapanın dininden de imanından da şüphe ediyorum. Bu emri verenlerden de şüphe ediyorum. Gocunacak bir tarafları var ki arıyorlar. Hamdolsun bizim gocunacak hiçbir tarafımız yok. Hırsızlar, sahtekarlar, kasalarla ayakkabı kutularına para koyanlar, paralarını sıfırlayanlar korksun. Bizim korkacak bir şeyimiz yok. Hamdolsun biz hesabımızı Allah'a vereceğiz. Biz yaşatmak için yaşıyoruz. Kimseye kinimiz de yok. Dua ediyoruz, inşallah Allah'ım onları da ıslah eder, hidayet eder. Bir an önce yanlışlarından dönerler. Bu gidişleri iyi değil. Bu ülkeye, memlekete çok büyük zararlar veriyorlar. Allah muhafaza bu zararların, sesi çıkmayanlardan da çıkacağından korkuyoruz. Susmakla kimsenin eline bir şey geçmeyecek."

'TERÖRİSTİ DE PARALELİ DE İÇLERİNDE ARASINLAR'

Gün içinde 2 defa evinin arandığını belirten İbraihim Özdemir, şunları kaydetti: "Sabahtan akşama evimi 2 kere aradılar, bir şey bulamadılar. En ufak bir şey bulamadılar. Ne arıyorlar? Terörist arıyorlarsa dağda. Türkiye'nin kurumlarına doldurmuş çalıştırıyorlar terörstleri. Gitsin onları araştırsınlar. Teröristleri ülkenin bütün kurumlarına yerleştirdiler. Yönetenleri de başlarında onları yönetiyor. Başka yerde terörist aramasınlar. Teröristi de, paralelleri de kendi içlerinde arasınlar. Bunlar hepsi 17-25 Aralık'ı örtbas etmek, foyaları ortaya döküldüğü için intikam peşindeler. Hepsini Rabbime havale ediyorum. Rabbim tez zamanda ya ıslah etsin ya da kahhar ismiyle hepsini kahretsin." CİHAN
<< Önceki Haber Öğretmen oğlu gözaltına alınan baba: Bunu yapanın... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER