Öğretmen, öğrencilerin gözü önünde hakeme kafa attı


ISPARTA (CİHAN)- Isparta'da oynanan Okullararası Futsal Grup maçlarında bir beden eğitimi öğretmeni, öğrencilerinin gözü önünde hakeme kafa attı. Öğretmenin uyguladığı şiddet ve yere düşen hakemi tekmelemesi spor salonunun güvenlik kameralarına yansıdı.

Isparta'nın ev sahipliğini yaptığı okullar arası yıldız erkekler futbol grup maçları Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Spor Salonu'nda oynandı. Fethiye Gazi Ortaokulu ile Konya Selçuklu Ortaokulu arasında oynanan futsal maçı, iki takım oyuncularının hazırlıklarını tamamlamasının ardından başladı. Her iki ekibin de kazanmak için kıyasıya mücadele ettiği maçı Konya ekibi 4-1 kazandı.

Hakem Hikmet Telli'nin karşılaşmanın bitişini ilan eden düdüğünü çalmasından sonra yaşandı. Fethiye Gazi Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Sedat Taşdelen, sahaya girerek hakem Hikmet Telli'ye önce kafa attı, ardından yerdeki hakemi tekmeleyerek darp etti. Görüntüler spor salonunun güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi. Öğrencilerinin gözü önünde hakemi darp eden öğretmen Taşdelen, maçın diğer hakemi ile öğrencilerinin araya girmesiyle uzaklaştırıldı.

Maç sonunda hastaneye giderek darp raporu alan hakem Hikmet Telli, olayla ilgili şikayetçi oldu.
CİHAN
<< Önceki Haber Öğretmen, öğrencilerin gözü önünde hakeme kafa attı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER