Okul servis araçları denetlendi


Emniyet Müdürlüğü, Servis Araçları ve Nakliyeciler Esnaf Odası ve Kırıkkale Belediyesi işbirliğinde servis araçlarının şoförlerine yönelik eğitim düzenlendi. Eğitimin ardından servis araçları denetlendi.

Eğitim öğretim döneminin başlamasının ardından servislerin karıştığı kazaları ve meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla Emniyet Müdürlüğü, Servis Araçları ve Nakliyeciler Esnaf Odası ve Kırıkkale Belediyesi işbirliğinde eğitim semineri düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşen eğitime Kırıkkale Servis Araçları ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Behsat Yerlikaya, Emniyet ve Kırıkkale Belediyesi temsilcileri ve servis şoförleri katıldı. Eğitimlere önem verdiklerini belirten Oda Başkanı Yerlikaya, düzenli denetimlerinde yapılacağına işaret etti.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürü Karaca Yumuş, servis araçlarının karıştığı kazaları en aza indirmek için eğitimlerin verildiğine işaret ederek, bu uygulamanın yararlı olacağına inandıklarını söyledi. Servis şoförlerine slaytlı sunum yapan Şube Müdürü Karaca, "Eğitimlerimizle, okul servis araçlarında oluşabilecek risklerin önlenerek trafiğin daha güvenli hale gelmesi ve geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın okullarına rahat ve güvenli bir şekilde gidip gelmelerini sağlamayı amaçlıyoruz." diye konuştu.
Okul-servis-araclari-denetlendi-1901767.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Okul servis araçları denetlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER