Okullardaki aramalar sona erdi


Van'da 26 yıldır eğitim veren Özel Serhat Eğitim Kurumları'nın bünyesindeki okullarda yapılan aramalar sona erdi. Okuldaki bütün bilgisayarların imajlarını kopyalayan polis ekipleri okuldan ayrıldı.

Sabah erken saatlerde aralarında Özel Harekat polislerinin de bulunduğu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele ekiplerinden çok sayıda polis, Özel Serhat Lisesi ve Nevbahar İlkögretim Okulu'na baskın düzenledi. Okulda yaklaşık 10 saat arama yapan polisler herhangi hukuksuz bir şey bulamadı. İki okulda bulunan bütün bilgisayarların imajını kopyalayan ekipler, saat 17.30'da aramayı sonlandırdı.

Polisle birlikte okula denetime gelen İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gıda Tarım İl Müdürlüğü, Küçük Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, İl Halk Sağlığı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden müfettişleri gün boyunca denetim yaptı. Denetimlerini bitiren müfettişler okuldan ayrıldı. Müfettişler, daha sonra raporlarını hazırlayıp okula bilgi verecekleri bildirildi.

İçeride polisler arama yaparken aileler, yapılan baskına tepki göstermişti. CİHAN
<< Önceki Haber Okullardaki aramalar sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER