Ömer Onan: Geri dönüşümüzdeki en büyük etken taraftardı


Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan, dün akşam Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'da oynanan ve 85 - 79 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona eren Lokomotiv Kuban maçını değerlendirdi. Ömer Onan, rakipleri karşısında ortaya koydukları geri dönüşte taraftarların büyük etkisi olduğunu dile getirdi.

Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulunan Ömer Onan, taraftarlara vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederek, şöyle konuştu: "Maça gelen seyircimize teşekkür ediyorum. Geri dönüşümüzdeki en büyük etken taraftardı. Taraftarlarımızla birlikte müthiş bir geri dönüş yaptık. Fenerbahçe seyircisine herkes hayran kaldı."

Ömer Onan, "Dün akşam grubumuzdaki önemli maçlardan birini oynadık. Lokomotiv Kuban'ın ilk turda oynadıkları basketbol ortada. İyi takımlar ve gerçekten iyi oynuyorlar. Mücadeleci ve sert bir takım. Maça da çok iyi başladılar ve açıkçası bizde iyi bir ilk yarı oynamadık. İkinci devre sanki Final Four maçı oynuyor gibi sert bir maç geçti. Mücadele o düzeye yükseldi." dedi.

Taraftarın galibiyetteki rolüne vurgu yapan Onan, şunları söyledi: "Geri dönüşümüzdeki en büyük etken taraftardı. Biz bunu hep söylüyorduk. Taraftar adeta dün akşam sahadaki iki takımdan daha sert, daha agresif ve daha istekliydi. Bu taraftar bizim her zaman en büyük gücümüz. Bazen kötü oynayabilir, maç içinde istediğiniz şeyleri yapamayabilir, rakibe kendinizi kabul ettirtemeyebilirsiniz. Dün akşam o anda öyle bir seyirci ortaya çıktı ki, herkes ayaktaydı. Takıma müthiş destek verdiler."

Euroleague'de 3'te 3 yapan tek takımın Fenerbahçe olduğunu hatırlatan Onan, sözlerini şöyle tamamladı: "Galibiyet bizim için iyi oldu. Top 16'da 3'te 3 yapan tek takım Fenerbahçe. Böyle bir seyirci sahip olduğumuz ve böylesine destek gördüğümüz için ayrıca mutlu olduk. Önümüzdeki maçlarda inşallah bu performansımızı devam ettiririz." CİHAN
<< Önceki Haber Ömer Onan: Geri dönüşümüzdeki en büyük etken taraftardı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER