Otlukbeli Koleji öğrencisi TEOG'da tüm soruları doğru cevapladı


TEOG-1 sınavı sonuçlarına göre, Erzincan Özel Otlukbeli Ortaokulu'ndan bir öğrenci tüm sorulara doğru cevaplayarak büyük bir başarıya imza attı. Okul öğrencileri 120 soruda 109,69 net ortalama ile bireysel başarının yanı sıra kitlesel başarısını da perçinledi.

Konuyla ilgili bilgi veren Özel Otlukbeli Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ziya Yılmaz, "Bir öğrencimiz 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak büyük bir başarı elde etti. Bu başarıdan dolayı öğrencimizi ve ailesini tebrik ediyorum." dedi. Sınava giren tüm öğrencilerinin 109,69 net ortalaması yakaladığını belirten Yılmaz, "Ayrıca iki öğrencimiz 119, iki öğrencimiz 118, iki öğrencimiz 117, bir öğrencimiz 116 ve beş öğrencimiz de 115 net yaparak büyük bir başarıya imza atmışlardır." ifadelerini kullandı.

TEOG-1 sınavında 110 ve üzeri doğru yapan öğrencilerinin sayısının 26 olduğunu belirten Yılmaz, bu başarının tesadüf olmadığını, sistemli bir çalışmanın ürünü olduğunu belirterek emeği geçen anne-babalara ve okul öğretmenlerine teşekkür etti.

Öğrencilerin bu başarısını Nisan ayında yapılacak TEOG-2 sınavında da göstermelerini beklediğini belirten Yılmaz, öğrencilerinin başarısı adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını, öğrencilerinin daima yanlarında olduklarını vurguladı. CİHAN
<< Önceki Haber Otlukbeli Koleji öğrencisi TEOG'da tüm soruları doğru... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER