Otomobille motosiklet çarpıştı: 2 yaralı


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde otomobille motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücü ve yolcusu yaralanırken, kaza anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde çarpışmanın ardından sürücü ve yolcusunun yola savruldukları görülüyor.

Kaza Ereğli Devrek yolu caddesi Cevizler yol ayrımında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Cevizler istikametinden ana yola çıkan Oğuz Öztürk'ün kullandığı 34 US 3939 plakalı otomobil ile Yeşiltepe istikametinden Ereğli istikametine giden Sedat Akcan idaresindeki 67 TV 294 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ile motosiklette yolcu olarak bulunan Onur Çetin yaralandı. Vatandaşların yardımına koştuğu yaralılar için sağlık ekiplerine haber verildi. Kaza yerine gelen 2 ayrı sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kazaya karışan otomobil sürücüsü Oğuz Öztürk, sıfır çıkan alkol testinin ardından ifadesi alınmak üzere merkez polis karakoluna götürüldü. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan sürücü Sedat Akcan'ın sağlık durumunun iyi olduğu, Onur Çetin'in ise el bileğinde kırık olduğu öğrenildi. Kazada hurdaya dönen motosiklet çekici ile kaza yerinden kaldırldı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Yaşanan kaza güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde Cevizler kavşağından döner kavşağa girmek için ana yola çıkan otomobile motosikletin arka kısmından çarpması ve motosiklet sürücüsü ve yolcusunun yola savruldukları görülüyor.

Polis kaza ile ilgili tahkikat başlattı.Otomobille-motosiklet-carpisti-2-yarali-1924662.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Otomobille motosiklet çarpıştı: 2 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER