Özat: Öne geçtiğimiz maçta ikinci golü mutlaka bulmamız lazım


Süper Lig'in 22. haftasında Osmanlıspor'a konuk olan ve sahadan 3 - 1 mağlup ayrılan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, öne geçtikleri maçta mutlaka ikinci golü bulmaları gerektiğini söyledi.

Osmanlıspor yenilgisi sonrası açıklamalarda bulunan Ümit Özat, kazananın her zaman haklı olduğunu belirtti. İlk yarı yarım pozisyon vermeden gol yediklerinin altını çizen Özat, "Öne geçtiğimiz maçta 2. golü mutlaka bulmamız lazım. İkinci yarının başlangıcı itibariyle baktığınız zaman 5 maçın 3'ü deplasman 2'si içeride. 2 maç Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı. 5 maçın ortalamasına vurduğunuz zaman kötü bir tablo yok. Deplasmanlardan puan çıkarabilmeliyiz ki içeridekileri kazandığımız zaman anlamı olsun. Böyle bir maçı öne geçmişken mağlubiyetle kapatmak istediğimiz bir şey değildi." ifadelerini kullandı.

"BİR GENÇ OYUNCU SERKAN BALCI'YA BAKARAK DAHA ÇOK ÇALIŞIR"

Oyuna sonradan giren oyuncuların katkıda bulunmadığını anlatan Özat, "Bir genç oyuncudan şunu bekliyorum, ben Serkan Balcı'ya bakarken utanırım. 32 yaşında bu takım için her şeyini veren, sahada basmadık yer bırakmayan bir adama karşı 23 yaşında olsam utanırım, daha fazla mücadele ederim." diyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"İlk defa bir hafta çalışma zamanımız olacak. Önümüzdeki 2 maç içeride. Öncelikle Konya maçını alırsak tekrar düzene gireceğimizi düşünüyorum. Bir tane duran top, son dakika golünü saymanın bir anlamı yok."
CİHAN
<< Önceki Haber Özat: Öne geçtiğimiz maçta ikinci golü mutlaka bulmamız... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER