Özel Şehzade Mehmet Lisesi masa tenisinde Manisa şampiyonu oldu

Özel Şehzade Mehmet Lisesi masa tenisinde Manisa şampiyonu oldu

Özel Şehzade Mehmet Fen ve Anadolu Lisesi, Manisa İli Genç Erkekler Masa Tenisi Turnuvası'nda namağlup şampiyon oldu. Bu sonuçla 19-21 Şubat 2016 tarihlerinde yapılacak Türkiye şampiyonasında Manisa'yı temsil hakkı kazandı.

Özel Şehzade Mehmet Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri, Gençlik ve Spor il Müdürlüğü'nün 75. Yıl Spor Salonu'nda düzenlediği turnuvada, bütün maçlarını hiç set vermeden kazanarak final oynama hakkı elde etti. Final maçında da rakibini 3-1 yenen öğrenciler, geçen sene olduğu gibi Manisa şampiyonluğunu kazandı. Öğrenciler Ömer Faruk Özen, Furkan Koç, Muharrem Aktürk ve Batuhan Özkul birincilik kürsüsüne çıktı. 32 okuldan 110 öğrencinin katılımıyla yapılan turnuva, büyük çekişme içerisinde geçti. Akhisar Anadolu Lisesi ikinci, Turgutlu Hasan Ferdi Endüstri Meslek Lisesi üçüncü oldu.

Okulun Beden Eğitimi öğretmeni Cumhur Kızılateş, yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimiz, turnuvalara hazırlık sürecinde çok çalıştılar. Okul sonrası sıkı antrenmanlarla müsabakalara hazırlandılar. Emeklerinin karşılığını şampiyonlukla taçlandırdılar." dedi. Okul Müdürü Giray Kara da, "Bilimsel başarılarımıza sportif başarıları da eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizin, masa tenisi Türkiye şampiyonasında büyük başarı elde edeceklerine inanıyorum." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Özel Şehzade Mehmet Lisesi masa tenisinde Manisa şampiyonu... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER