Basketbolda Samsun Ligi şampiyonu Başarı Üniversitesi oldu


Canik Başarı Üniversitesi Spor Kulübü Genç Takımı final maçında Bafra Belediyesi'ni 71-63 yenerek şampiyon oldu.

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda Bafra Belediye ile final maçına çıkan Başarı Üniversitesi Genç Takımı, başa baş geçen mücadelede son çeyrekte kurduğu baskıyla 71-63 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Bu sonuçla bir üst lig olan Karadeniz Bölge Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Genç Başarı Takımı Antrenörü Gökalp Anot, "Yaklaşık dört aydır aralıksız antrenman yapan bir takımız. Oynadığımız maçlarda rakiplerimize büyük farklar açtık ve bu maçta da takım olarak iyi bir oyun sergiledik. Düzenli çalışma ve disiplinli oyunun getirmiş olduğu bu başarı ile hedefimiz Samsun'u Türkiye arenasında en iyi şekilde temsil etmektir." diye konuştu.

Bu başarının tesadüf olmadığını ifade eden genç takım idari menajeri Türker Yılmaz ise şunları kaydetti: "Üniversitemizin kulübümüze sağladı destek ve altyapıya verdiği önem ile bugünlere gelen oyuncularımızdan 3 tanesi bugün aynı zamanda A takımda da oynuyor. İstekli ve gayretli bir takım olduk. Maç öncesi yaptığımız toplantı ile bu maçın önemine dikkat çektik ve konsantremiz yüksek olarak maça çıktık. Ayrıca takımımızı yalnız bırakmayan Canik Başarı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Reşit Özkanca ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Harun Başaran'a da teşekkür ederiz."

Samsun Ligi Şampiyonu olan Canik Başarı Üniversitesi Basketbol Genç Takımı, Karadeniz Bölge Şampiyonası' ndan sonra Anadolu ve Türkiye finallerinde boy gösterecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Basketbolda Samsun Ligi şampiyonu Başarı Üniversitesi oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER