Özgür basından okuyucularına çağrı

Kayyım atanan Cihan Medya Dağıtım AŞ'nin yeni yönetimi, aralarında Meydan, Yarına Bakış ve Özgür Düşünce, Yeni Asya gibi gazetelerin de bulunduğu gazeteleri abonelere dağıtmama kararı aldı. Gazetelerin genel yayın yönetmenleri okurlara 'Gazetenizi bayiden alın' çağrısında bulundu.

Özgür basından okuyucularına çağrı

Özgür Düşünce Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yılmaz, kayyımın Özgür Düşünce'yi dağıtmaması üzerine aboneler için çok önemli açıklamalarda bulundu. Meydan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Kenez, Cihan Medya Dağıtıma atanan kayyım yönetiminin Meydan Gazetesini de dağıtmama kararı aldığını Twitter'dan duyurdu. Kenez, 'Okuyucularımızı ve özgür basına destek olmak isteyen herkesi yarın bayiden gazetemizi almaya davet ediyoruz.' dedi. Yarına Bakış Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Selim Şimşiroğlu ise Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Sabah ilk işim gazetemi bayiden almak. Kayyım hukuksuzluğu ve skandal uygulamalarına verilecek en net cevap..." ifadelerini kullandı.

Yeni Asya Gazetesi'nden yapılan açıklamada, "Yeni Asya yönetimine bildirilen bu karar sonucu abonelerimiz, yarın gazetelerini kapılarında bulamayacaklar. Buna karşılık Yeni Asya okuyucuları, yarın gazetelerini bulundukları mahallerdeki bayilerden ve temsilciliklerimizden isteyebilirler." ifadeleri kullanıldı 

'BAYİYE ABONE OLUR MUSUNUZ?'
Özgür Düşünce Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yılmaz Cihan Medya'ya atanan kayyımın Özgür Düşünce Gazetesi'nin abone paralarını ödemediğini belirtti. 
'Artık aboneler Özgür Düşünce Gazetesi'ni bayilerden alacak'. Yılmaz konuyla ilgili dün twitter adresinden şu açıklamaları yaptı:

LEVENT KENEZ: KAYYIM MEYDAN'I ABONELERE DAĞITMAMA KARARI ALDI

Meydan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Kenez, Cihan Medya Dağıtıma atanan kayyım yönetiminin Meydan Gazetesini de dağıtmama kararı aldığını Twitter'dan duyurdu.

Kenez'in açıklaması şu şekilde;

Kayyım yönetimindeki dağıtım şirketi sözleşme yükümlülüklerine ve ticari ahlaka aykırı olarak Meydan'ı abonelere dağıtmama kararı almıştır.

Öncelikle bu durum için abonelerimizden özür dileriz.

Okuyucularımızı ve özgür basına destek olmak isteyen herkesi yarın bayiden gazetemizi almaya davet ediyoruz.



'KAYYIMA VERİLECEK EN NET CEVAP'

Yarına Bakış Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Selim Şimşiroğlu ise Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Sabah ilk işim gazetemi bayiden almak. Kayyım hukuksuzluğu ve skandal uygulamalarına verilecek en net cevap..." ifadelerini kullandı.






YENİ ASYA: ABONELERİMİZ GAZETELERİNİ KAPILARINDA BULAMAYACAKLAR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığında yürütülen soruşturma kapsamında, İstanbul 9. Sulh Ceza Hakimliğince kayyım atanan Cihan Medya Dağıtım AŞ'nin yeni yönetimi, aralarında Yeni Asya gazetesinin de olduğu gazetelerin abone dağıtımını durdurma kararı aldı.

Meydan, Yarına Bakış ve Özgür Düşünce, Taraf gibi gazetelerin de Cihan Medya Dağıtım'ın aldığı bu karardan etkilendiği ve artık dağıtımının gerçekleştirilmeyeceği öğrenildi.

Akşam saatlerinde Yeni Asya yönetimine bildirilen bu karar sonucu abonelerimiz, yarın gazetelerini kapılarında bulamayacaklar. Buna karşılık Yeni Asya okuyucuları, yarın gazetelerini bulundukları mahallerdeki bayilerden ve temsilciliklerimizden isteyebilirler. 


<< Önceki Haber Özgür basından okuyucularına çağrı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER