Parkta oturup okuldan çocuğunu beklerken maganda kurşunuyla yaralandı


Bursa'da bankta oturup okuldan çıkacak oğlunu bekleyen Fatma Gümüş (34) maganda kurşunuyla yaralandı.
Olay merkez Osmangazi ilçesi Gülbahçe Mahallesi'nde meydana geldi.

Gülbahçe Spor Tesisleri yanındaki parkta oturup oğlunu bekleyen 34 yaşındaki Fatma Gümüş, nereden geldiği bilinmeyen bir maganda kurşunu ile yaralandı.

Saat 16.00 sıralarında Hanife Murat Ortaokulu 2'. sınıf öğrenci olan oğlu Murat Gümüş'ü okulundan almaya giden iki çocuk annesi Fatma Gümüş, zil çalmasını beklerken banka oturdu.

Bir süre bankta oturan Gümüş, başında ağrı hissedince yere düştü. Elini götürünce başında kanı fark eden
Gümüş'un yardımına ilk olarak çevrede banklarda oturan diğer vatandaşlar koştu. Fatma Gümüş, daha sonra olay yerine gelen 112 Acil ambulansı ile Şevket Yılmaz Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yapılan incelmede Fatma Gümüş'ü yaralayan kurşunun yakında bulunan bir marketin camından içeri düştüğü tespit edildi. Kurşuna el koyan polis olayla ilgili tahkikata başladı.

Fatma Gümüş'ün kafasında seken kurşunun düştüğü market sahibi İsmail Berber, "Para sayıyordum toptancıya, taş sesi gibi ses geldi. Kalkıp baktık kapının ardasında mermi çekirdeği bulduk. Arkadaşlar polise haber vermişler. Sonradan fark ettim ki bayan dışarıda yaralanmış. Ben mermiyi poşete koşmuştum. Polis arkadaşlar incelemeye aldılar."

Parkta oturan görgü tanıkları ise "Biz gördük kan içinde kafasını tutuyor peçete ile. Biz de kafasını tuttuk." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Parkta oturup okuldan çocuğunu beklerken maganda kurşunuyla... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER