Patlama ile ilgili her türlü haber, röportaj ve eleştiri yapılması yasaklandı


Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği, Ankara'da meydana gelen patlamaya ilişkin yayın yasağı kararı verdi. Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği, patlama ile ilgili her türlü haber, röportaj ve eleştiri yapılmasını yasakladı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Müracaat ve Suçüstü Savcılığı, Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği'ne verdiği dilekçede, yazılı ve görsel medya organlarında yapılan yayınlarda olaya iştirak etme şüphesi bulunan kişilerin bulundukları şehirlerin ve kullandıkları araçların belgelerinin yayınlanarak olayın aydınlatılmasının, şüphelilerin yakalanmasının ve irtibatlarının deşifre edilmesinin engellenmesine sebep olacağını belirtti. Kamu düzeninin de bozulma riskinin meydana geldiğini kaydeden savcılık, yayın yasağı getirilmesi talebinde bulundu.

Yayın yasağı talebini kabul eden Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği, soruşturma tamamlanıncaya kadar soruşturma dosyası kapsamı hakkında yazılı, görsel ve sosyal medya ile internet ortamında faaliyet gösteren medyada her türlü haber, röportaj ve eleştiri yapılmasının yasaklanmasına karar verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Patlama ile ilgili her türlü haber, röportaj ve eleştiri... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER