Patlamada hayatını kaybeden 7 kişi gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı


Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden 7 kişi, çok sayıda vatandaşın katılımıyla gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Ankara Kızılay'da yaşanan bombalı saldırıda yaşamını yitiren Zeynep Başak Gülsoy, Destina Peri Parlak (16), Elvin Buğra Aslan (21), Cemal Özdiker (58), Dorukan Yusuf Özdemir (18), Fehmi Çetinkaya (75) ve Atakan Eray Özyol (15) için Karşıyaka Mezarlığı Ahmet Efendi Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine, hayatını kaybedenlerin yakınları, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Levent Gök ve çok sayıda vatandaş katıldı.

PARLAK VE GÜLSOY'UN TABUTUNDA GELİN DUVAĞI

İşlemleri tamamlanan cenazeler, yakınlarının yardımıyla avluya getirildi. Cenaze yakınları teröre lanet yağdırdı. Gözyaşları içinde uzun süre naaşın başında bekleyen ailelerden, 'dünya kötü, gittiğin yer daha iyidir, bizi yakanlar yansın, yavrumun hesabını kim verecek' feryatları yükseldi.

Gençlerbirliği alt yapısında oynayan Elvin Buğra Aslan'ı Gençlerbirliği kulübü yöneticileri ve taraftarları yalnız bırakmadı. Destina Peri Parlak ve Zeynep Başak Gülsoy'un tabutunun üzerinde gelin duvağı yer alması görenleri hüzünlendirdi. Ankara Altınel Spor Kulübü Genç Basketbol Takımı Kaptanı Dorukhan Yusuf Özdemir'i de takım arkadaşları uğurladı.

Namazlarının kılınmasının ardından cenazeler Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilmek üzere cenaze aracına konuldu.
CİHAN
<< Önceki Haber Patlamada hayatını kaybeden 7 kişi gözyaşlarıyla son... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER