AK Parti'den topluca istifa ettiler!

AK Parti'de bazı il ve ilçe teşkilatlarında yaşanan toplu istifa Sivas’a da sıçradı.

AK Parti'den topluca istifa ettiler!

 AK Parti'de bazı il ve ilçe teşkilatlarında yaşanan toplu istifa Sivas’a da sıçradı. Altınyayla ilçesine bağlı Deliilyas Beldesi AK Parti Teşkilatı toplu şekilde istifa etti. 

AK Parti’den istifa eden Sivas'ın Altınyayla ilçesine bağlı Delilyas belde teşkilatı Saadet Partisi'ne katıldı. İstifa eden Belde Başkanı İsmail Sungur, AK Parti'nin tabanın sesine kulak tıkadığını ve ülkeyi her geçen gün uçuruma sürüklediğini söyledi. 

Parti binasında düzenlenen törende konuşan belediye meclis üyesi adayı ve eski İl Başkanı Dursun Coşar, AK Parti'nin milleti kutuplaştırdığını öne sürerek, seçimleri, 'yargı darbesi var' diyerek kazanmaya çalıştığını iddia etti.

 "Tabanın sesine kulak tıkayan tek adam mantığı ile yönetilen AK Parti'nin her geçen gün ülkemizi uçurum noktasına doğru taşıdığını düşünüyoruz" diyen Belde Başkanı İsmail Sungur da gündemi ve gidişatı eleştirdi. Konuşmaların ardından, AK Parti'den istifa eden Belde Başkanı İsmail Sungur ve AK Parti Belde Belediye başkan aday adayı Ali Deniz ile partililere rozetleri takıldı. Ali Deniz, Saadet Partisi'nin adayı olarak seçime girecek.

<< Önceki Haber AK Parti'den topluca istifa ettiler! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER