Bahçeli Başbakan'a çok fena yüklendi

MHP lideri Bahçeli, bayrak indirilmesi ve konsolosluk baskını üzerinden Başbakan'a yüklendi.

Bahçeli Başbakan'a çok fena yüklendi

Hükümeti korkaklık, Erdoğan'ı sessiz kalmakla suçlayan Bahçeli "Başbakanı, sakladığı karanlık ilişkileri esir almış; ağzını ve bahtını kapatmıştır" dedi. 

MHP liderinin gündeminde bayrak indirme ve konsolosluk baskını; hedefinde ise Başbakan Erdoğan vardı.

"Hükümetin iç ve dış politikası iflas etmiştir.. Devletimizin sınırlarında terör örgütleri devlet kurmak için kan ve ölüm yatırımı yapmaktadır. fakat hükümet korkak ve sinmiştir." diyen Bahçeli "Başbakana göre bayrak indirmek normaldir. Taşımak ise tahrik unsurudur. Milli ve manevi değerleri savunmak provokasyondur. Başbakan hala muhalefete laf yetiştirmekle meşguldür. Başbakan hala yalanlarına devam etmekte, meseleyi sulandırmaktadır." şeklinde konuştu.

Bahçeli, önceliğin IŞİD'in elinde rehin tutulan vatandaşlarımızın kurtulması olduğunu söyledi. Alınacak önlemlerin çözüm olmaması halinde ise askeri seçeneğin de masada olmasını istedi. Başbakanı ise IŞİD'e karşı sessiz kalmakla suçladı.

Bahçeli şöyle konuştu:
 
"Elbette öncelikle vatandaşlarımızın kurtulmasını bekliyoruz. Elbette Türkmenlerin yerinden edilmemesini istiyoruz. IŞİD'e terörist bile diyememiştir. Çünkü Başbakanı sakladığı söyleyemediği karanlık ilişkileri esir almış ağzını ve bahtını kapatmıştır."
<< Önceki Haber Bahçeli Başbakan'a çok fena yüklendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER