Bahçeli faturayı Erdoğan'a kesti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme dair açıklamalar yapıp Başbakan Erdoğan'a faturayı kesti.

Bahçeli faturayı Erdoğan'a kesti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gündeminde AK Parti MKYK üyesi Yasin Aktay'ın "Türk ırkı yoktur" açıklaması ve BDP kongresinde Türk bayrağının indirilmesi vardı. Faturayı Başbakan Erdoğan'a kesen Bahçeli, "Başbakan Türk hasımlarına unvan ve mevki veriyor." dedi...

Devlet Bahçeli, "Türk ırkı yoktur" diyen Yasin Aktay'a işte bu sözlerle cevap verdi. Asıl faturayı ise Başbakan Erdoğan'a kesti.

MHP Lider Bahçeli: "Ne acıdır ki, asırların vicdanı Türklüğü defalarca teyit etmiştir de, içimizdeki köksüzler, vicdanları esir düşmüş ruhsuzlar hala bunu anlayamamıştır. "Türk diye bir ırk yoktur" diyerek ağaç kovuğundan çıktığını, nüfus kütüğünü Kandil'deki mağaralara yazdırdığını zımnen kabullenen, tescilli ve markalı Türk hasımlarına unvan veren, mevki kazandıran ve oraya buraya saldırtan Başbakan'dır."

Bahçeli, BDP'nin Gençlik Meclisi Kongresi'nde Türk bayrağının indirilmesine de sert çıktı.

Devlet Bahçeli: "Başbakan Erdoğan'ın yönetimi altındaki Türkiye hainlerin at koşturduğu, sürüler halinde nifak saçtığı, provokasyonlar yaptığı bir ülke haline gelmiştir."

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun yerel seçim öncesi ABD ziyaretini de eleştirdi Bahçeli:

"PKK'ya el uzatan iktidar partisiyle; Washington'dan icazet arayacak, siyasetini yabancılara endeksleyecek kadar çaresizliğe mahkum hale gelen ana muhalefet partisi ülkemizin önündeki başlıca takozdur. Bunların işleri güçleri germek, kamplaştırmak ve gerilim icat etmektir."
<< Önceki Haber Bahçeli faturayı Erdoğan'a kesti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER