Bahçeli istifaya çağırdı

Hükümete tepki gösteren MHP Lideri Devlet Bahçeli, istifa çağrısı yaptı..

Bahçeli istifaya çağırdı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, rüşvet operasyonu sonrasında emniyetin hedef tahtasına oturtulmasını eleştirdi. Hükümete tepki gösteren Bahçeli, bakanları istifaya çağırdı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Bahçeli, hükümeti hukuki süreci yıpratmakla suçladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Hükümet sahip olduğu siyasi imkanlara dayanarak haysiyetli emniyet mensuplarına güç gösterisi yapmaktan bir an önce vazgeçmelidir yolsuzluk şebekesinin ikinci plana itilip de polislerimizin hedef tahtasına oturtulması edep, haya ve ahlak dışı bir uygulamadır."

Bahçeli, adli kolluk yönetmeliğinin değiştirilmesi de eleştirdi.

MHP Lideri: "Adli Kolluk Yönetmeliği'nde yapılan gece yarısı değişiklik söz konusu soruşturma sürecini budamak, baltalamak ve benzeri hukuki vakalar için ön almak maksadıyla gerçekleştirilmiştir."

MHP Genel Başkanı, çocuklarının ismi rüşvet operasyonuna karışan bakanları istifaya çağırdı. 

Bahçeli: "Adı yolsuzluk haberlerine karışan, rüşvet aldığı söylenen, çocuklarının evinden para madenleri bulunan hükümet üyeleri hakkında derhal istifa veya azil süreci başlatılmalıdır."
<< Önceki Haber Bahçeli istifaya çağırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER