Bahçeli'den Erdoğan'a 'casus' tepkisi

MHP Lideri Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ı hem eleştirdi, hem tepki gösterdi. Hem de Erdoğan'dan bir isteği vardı.

Bahçeli'den Erdoğan'a 'casus' tepkisi

  • Kastamonu'da konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın "devletin içinde casuslar var" iddiasını eleştirdi. 
  • Başbakan'ın yolsuzlukların üstünü örtmek için başkalarını suçladığını belirten Bahçeli, Erdoğan'dan ajan iddiasını delillendirmesini istedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın "devletin içinde casuslar var" iddiasına, "Başbakan "ne istedilerse verdik" dediklerine, şimdi kalkıp casus mu demektedir? Bu nasıl bir iştir? Bu nasıl bir riyakÂrlık ve nankörlüktür?" ifadeleriyle tepki gösterdi.

"Türkiye'yi ajanlar sarmışsa, casuslar her tarafa sirayet etmişse, devlet çetelerin güdümüne girmişse, soruyorum, bu esnada Başbakan ve hükümeti neyle meşgul olmuştur?" diyen Bahçeli, Erdoğan'a seslenip "Peki casus varsa, ajan varsa ve bugüne kadar yapılan en büyük darbe söz konusuysa failler nerededir?" sözleriyle, ajan iddiasını delillendirmesini istedi.

Başbakan'ın casus iddiasının da yolsuzlukların üstünü kapatma amacını taşıdığını söyleyen Bahçeli, "Başbakan gemilerle oynayan evladına ve kendisine dayanan yolsuzluk iddialarından aşırı korkmuş, can havliyle karşı saldırıya geçmiştir." diye konuştu.

MHP Lideri, Erdoğan'ın mesnetsiz suçlamalarla toplum içinde ayrışmalara yol açtığını belirterek "AKP'nin cezalandırması için kestirme yollara hiç aldırış etmeden, sandıkta son vuruşu yapmak lazımdır. yoksa felaket kapıdadır. Gölgesiyle bile kavga eden başbakan milleti birbirine düşürecektir." dedi.

<< Önceki Haber Bahçeli'den Erdoğan'a 'casus' tepkisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER