Bahçeli'den çok ilginç çıkış!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Başbakan Erdoğan'a suikast endişesi taşıyorum...

Bahçeli'den ilginç çıkış

Devlet Bahçeli, partisinin belediye başkanı aday tanıtım toplantısında konuştu. Gündeminde AK Parti'nin Sincan Mitinginde açılan 3 hilalli bayrak vardı. Başbaşkan Erdoğan'ı suçladı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli: "Başbakan Erdoğan'ın konuştuğu platformun hemen yanı başında üç hilalli ve bozkurtlu bayrakların sallanması daha önceden kurgulanan iğrenç bir tezgahtır. 'MHP'li kardeşlerime teşekkür ediyorum' inşallah birlikte bu yolda yürüyeceğiz' diyerek komplo mucidi olduğunu göstermiştir."

Bahçeli "3 hilalin açılmasını eğer başbakan Erdoğan planlamadıysa" deyip suikast ihtimalini dillendirdi.

Bahçeli: "Eğer böyle değilse, 25 kuruşu 25 metreden vuracak şahısların yanına kadar sokulabileceğini ve çok ciddi bir tehlikeye maruz kalacağını iyi görmelidir."

Başbakan Erdoğan'ın koruma kalkanında zaaf kuşkusunu dile getiren Bahçeli, "Hayati risk var." dedi.

MHP Lideri: "Mitinginde 25 metrelik güvenlik çemberinin içine kadar 30-40 kişinin bir siyasi partinin pankartıyla oraya gelebilmesi Başbakan'ın hayati riskidir."

Bahçeli sokak olaylarını da değerlendirdi. Bir kez daha sokakları değil sandığı işaret etti.

Devlet Bahçeli: "Başbakan Erdoğan'ı koltuğundan edecek sokakların gelip geçici rüzgarı değil, sandığın fırtınası, sandığın kasırgasıdır. Türkiye normalleşmeli ve soğukkanlı hale gelmelidir. Uyarmalıyım ki herhangi bir sosyolojik ve siyasi bir kaostan herkes zararlı çıkacaktır." 


<< Önceki Haber Bahçeli'den çok ilginç çıkış! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER