Başbakan Erdoğan: Herkes memnun olacak

Başbakan Erdoğan demokratikleşme paketine değindi, Kılıçdaroğlu'nun "Hayvan ithal ediyorlar" eleştirisine karşılık verdi.

Başbakan Erdoğan: Herkes memnun olacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de toplu açılış törenlerine katıldı. Yarın açıklanacak olan Demokratikleşme Paketine değine Başbakan, "Türkiye'nin ayağındaki prangalar kırılacak, bu paketten toplumun her kesimi memnun olacak." dedi... 

Başbakan Erdoğan dün gittiği Denizli'deki temaslarına bugün de devam etti. Erdoğan önce Kızıldere Jeotermal Santrali'nin açılışına katıldı. Ardından Tavas ilçesinde vatandaşa hitap etti. Gündeminde Pazartesi açıklayacağı demokratikleşme paketi vardı.

Başbakan: "Yeni hak ve özgürlükleri teminat altına alacağız. Türkiye'yi prangalarından, zincirlerinden kurtaracağız. Bu ilk değil son da olmayacak."

Başbakan Erdoğan CHP lideri Sayın Kılıçdaroğlu'na Tavas'tan cevap verdi. "Hayvan ithal ediyorlar" eleştirisini yalanladı. 

Erdoğan: "Hala diyor ki hayvan ithal ediyorlar. Dünya'dan haberi yok. Biz artık hayvan ithalatını bitirdik. Bu kurban bayramında ithal hayvan gelmiyor. Kendi yetiştirdiğimiz kendi ürettiğimiz hayvanları kurban edeceğiz."
<< Önceki Haber Başbakan Erdoğan: Herkes memnun olacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER