Başbakan Erdoğan o ses kayıtlarını kabul etti!

Ankara'da konuşan Başbakan Erdoğan, iki gündür internette yayınlanan ses kayıtlarına değindi.

Başbakan Erdoğan o ses kayıtlarını kabul etti!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da yerel medya temsilcileri ile bir araya geldi. Medya temsilcilerine konuşan Erdoğan, ortaya çıkan ses kayıtlarıyla ilgili olarak ''Devletin mahrem telefon görüşmelerini dinlemiştir. " ifadelerini kullandı.  

SAVCILAR DEVLETİN MAHREM GÖRÜŞMELERİNİ DİNLEDİ

Bir Başbakanı, cumhurbaşkanını, bakanları dünyanın hiçbir yerinde dinleyemezsiniz. Savcı yasalara aykırı şekilde keyfi olarak devletin mahrem görüşmelerini dinlemiştir. Savcıların ya da memurların servis ettikleri bu görüşmeleri yayınlayanlar da anayasa ve yasaları ihlal etmişlerdir.

ADALET BAKANI İLE YAPILAN GÖRÜŞME

Adalet Bakanımla benim görüşmem. Malum gazete yayınlamış çünkü kendisiyle ilgili Benim Adalet Bakanıma yakından takip demekten daha doğal ne olur. Bana SPK’nın verdiği bilgiler çok tehlikeli bilgiler.

KRİPTOLU TELEFONLAR DİNLENİP DEPOLANIYOR

TÜBİTAK gibi bir kurum merkezinde bu dinlemeleri yapıyor ve siz güvenli hattır diye bu görüşmeleri yapıyorsunuz. Kriptolu telefonlar o merkezde dinlenip depolanıyor sonra da çalınıp götürülüyor.

MİLGEM İHALESİ İLE İLGİLİ SES KAYITLARI

Birçok ihaleler yapılıyor birisi safdışı edilmiş olabilir, şahsıma müracaatı olabilir, ben de dava et diyorum. Bu neticede devletin yüzlerce milyon dolar kazancı oluyor. İşte bunlar bu görüşmeyi dinleyecek kadar karaktersiz.
<< Önceki Haber Başbakan Erdoğan o ses kayıtlarını kabul etti! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER