Bülent Arınç AKP'nin cumhurbaşkanı adayını açıkladı

Akp'nin cumhurbaşkanı adayı ile ilgili en net açıklama başbakan yardımcısı Bülent Arınç'tan geldi. Adaylarının büyük ihtimalle Başbakan Erdoğan olacağını söyledi..

Bülent Arınç AKP'nin cumhurbaşkanı adayını açıkladı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti’nin cumhurbaşkanı adayını 1 Temmuz Salı günü açıklayacaklarını söyledi.

Dolmabahçe Sarayı’ndaki Milli Saraylar Müzesi’nde düzenlenen “Hiç’ten Gelenler” adlı hat ve tezhip sergisinin açılışına katılan Arınç, burada konuya ilişkin soruları cevapladı. Arınç, “1 Temmuz Salı günü, Allah kısmet ederse, Sayın Başbakan’ımızın adaylığı herhalde büyük bir ölçüde açıklanmış olacak. Biz öyle arzu ediyoruz. Konuştuğumuz, görüştüğümüz bütün arkadaşlarımız, Sayın Başbakan’ımızın istişare ettiği her kesim kendisinin cumhurbaşkanı adayı olması noktasında görüşlerini belirtti. Bir şey kaldı. O da Sayın Başbakan’ımızın bu konudaki takdirleri.” dedi.  

“Bundan sonra başbakan kim olacak?” sorusu üzerine ise, “Doğrusu bunu şu anda söylemek mümkün değil. Bunların konuşulma zamanı değil. Bu konular özel konulardır. Bunlar üzerinde bir tartışma açılmasına gerek yoktur. Sayın Cumhurbaşkanı’mız belli olduktan sonra, seçimi kastediyorum, şüphesiz başbakanımız da o tarihte ismen açıklanmış olacak.” ifadelerini kullandı.

CİHAN
<< Önceki Haber Bülent Arınç AKP'nin cumhurbaşkanı adayını açıkladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER