CHP il yönetimi düştü!

CHP peş peşe gelen istifalar bir ilin yönetimini resmen düşürdü..

CHP il yönetimi düştü!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Yönetimi istifalarla sarsıldı. 14 kişinin istifa ettiği CHP İl Yönetim kurulunda bulunan Emel Özdemir’in istifası ile resmen düşmüş oldu. 

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen istifalar sonrası 13 kişiye düşen CHP Bolu İl Yönetim Kurulu Emel Özdemir’in istifası ile tüzük gereği düştü. Belediye Meclis Üyeliğine aday olmak için 12 kişinin istifa etmesi nedeniyle tüzük gereği Merkez İlçe Yönetim Kurulu daha önce düşmüştü. Parti merkezi tarafından Merkez İlçe'ye Kayyum Heyeti ataması yapılmış, oluşturulan ve Merkez İlçe'yi seçime götürecek Kayyum Heyetinin başkanlığı görevi Aydın Hitit'e verilmişti. Hitit Başkanlığı'ndaki Kayyum Heyeti en geç otuz gün içerisinde Merkez İlçe Genel Kurulu'nu gerçekleştirmesi gerekiyor. Son gerçekleşen istifaların ardından CHP Bolu İl Yönetim Kurulu da düştü. 

İstifanın ardından İl Başkanı Fügen Kara yaptığı yazılı açıklamada, "Seçilen İl Yönetim Kurulu Üyelerimizin özgür iradeleri ile istifalarını sunması üzerine büyük onur ve özveri ile yapmakta olduğum İl Başkanlığı görevimin sonuna geldim. Bu süreç zarfında İl Yönetiminde birlikte görev yaptığım ayrıca CHP’nin Bolu’da gelişime ve büyümesine katkı sunan değerli yol arkadaşlarıma bundan sonraki siyasi çalışmalarında başarılar dilerim." dedi.

CİHAN

<< Önceki Haber CHP il yönetimi düştü! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER