Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanıyla geçen ilginç diyalog!

Çankaya Sofrası'nda buluşan Gül ve "Beyinsiz Adam" olarak bilinen Hakim Türkmen'in ilginç diyaloğu dikkatlerden kaçmadı

Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanıyla geçen ilginç diyalog!

‘Beyinsiz Adam’ Hakim Türkmen Çankaya Sofrası’ndaki maceralarını yazdı:?Cumhurbaşkanı sosyal medyaya çok önem veriyor. Beni twitter’da takip etmediği için yemeğin başında soğuk davrandım. Fark etmedi. “Anlat bakalım beyinsiz adam” dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ‘Çankaya Sofrası’nda bu kez sosyal medya temsilcilerini ağırladı. Sofrada konuklarına merak ettiği soruları da yönelten Gül ile “Beyinsiz Adam” mahlasıyla bilinen Hakim Türkmen arasında esprili dialoglar yaşandı.

Gül, “Sizi ‘Beyinsiz Adam’ şeklinde anınca rahatsız olmuyor musunuz” diye sordu.

Türkmen ise, “Tamamen beni yansıtmıyor. Mesela ben evliyim ama o sanal karakter bekar” yanıtını verdi.

Yemeğin ardından “Beyinsiz Adam” izlenimlerini, fotoğraflarıyla birlikte, twitter hesabından şöyle paylaştı: Çankaya sofrasına davetliydim bugün. Cumhurbaşkanı Gül ile birlikte yemek yiyip sohbet ettik. İlk yarım saat sohbete çok konsantre olamadım, gözüm yemeklere takıldı. Lahana dolması ve kuzuyu afiyetle yedim. Sonra ıstakoz mu desem yengeç mi desem daha bir hayvan geldi önümüze onu da yer gibi yaptım. Cumhurbaşkanı sosyal medyaya çok önem veriyor, ekibi çok sağlam. Beni twitter’da takip etmediği için yemeğin başındada bilerek soğuk davrandım. Fark etmedi. Twitter’da yazılan pek çok şeyi okuduğunu söyledi.

DIŞARIDAN DÜRÜM SÖYLEYELİM

Tanışma faslında bana dönüp “ve anlat bakalım beyinsiz adam” deyince “yüzüme karşı böyle söylemezseniz sevinirim” dedim. Masadakiler ve Cumhurbaşkanı güldüler. Ben gülmedim. Evde aile büyüğüyle yenen bir yemekten farkı yoktu ortamın. Cumhurbaşkanı o kadar samimiydi ki neredeyse “ben ıstakoz sevmem bana dışardan bi buçuk dürüm söyleyelim” demekten son anda vazgeçtim.

GÜL: İNTERNETE YASAK DEĞİL BİLİNÇ LAZIM

SOSYAL  medya temsilcilerini yılın ilk ‘Çankaya Sofrası’nda ağırlayan Cumhurbaşkanı Gül, Twitter’a çok fazla vakit ayıramadığını ancak hesabını daha aktif kullanmak istediğini söyledi. Gül, twitter’da yer alan her görüşün bizzat kendi ağzından çıktığını belirtti. Sosyal medyada “ne yazık ki her şeyin toz pembe olmadığını” ifade eden Gül, internete getirilen yasaklara da karşı olduğunu, çözümün ‘bilinçli kullanım’ getirilmesinde olduğunu söyledi. Twitter ve facebook’ta zaman zaman hakaret eden bazı kişilerin bulunduğunu anlatan Gül “Hakaret ile karşılaştığımda, bu kişiyi blockluyorum” diye konuştu. İnternet medyasının önemine de vurgu yapan Gül, “Ne yazık ki kurumsallaşamadı” dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Köşk’te düzenlediği Çankaya Sofrası’na Star Gazetesi yazarı Hakim Türkmen (Beyinsiz Adam), Habertürk Gazetesi yazarı Rahşan Gülşan, ntvmsnbc.com Yayın Yönetmeni Ahmet Yeşiltepe, Radikal Gazetesi yazarı Serdar Kuzuloğlu, Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü öğretim üyesi İsmail Hakkı Polat ve sosyal medya uzmanı Zorluhan Zorlu katıldı.

STAR
<< Önceki Haber Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanıyla geçen ilginç diyalog! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER