Kılıçdaroğlu, Arınç'ın sözüyle Erdoğan'a yüklendi!

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Arınç'ın "Çok laf yalansız, çok mal haramsız olmaz" sözüyle gönderme yaptı..

Kılıçdaroğlu, Arınç'ın sözüyle Erdoğan'a yüklendi!

  • Miting meydanında konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündeminde yine yolsuzluklar vardı.  
  • Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın "Çok laf yalansız, çok mal haramsız olmaz" sözlerine dikkat çekti.. 
  • Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın mal varlığının helal olup olmadığını sorguladı. 

Karadeniz turundaki CHP lideri Kılıçdaroğlu, Giresun'dan bir kez daha "Sandık" uyarısı yaptı, "Hırsızlar aramızda geziyor. Dikkat edin ceplerinize. O cebe haram el uzanabilir. Sandığa da el uzatabilirler. Sandığa da sahip çıkacağız." ifadelerini kullandı..  

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun gündemi de hedefi de değişmedi. "Geldiğimiz nokta ülkeyi yetenlerin namuslu olması lazım. Ama o devleti soymakla meşgul." diyen CHP lideri, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili Türkiye'yi sarsan ses kayıtlarını hatırlattı, sonra da AK Partili seçmene "Çocuğunuz işsizse sebebi başçalandır." diye seslendi. 

Adı yolsuzluğa bulaşan 4 bakanla ilgili fezlekelerin Meclis'ten gizlenmesine de tepkisini dile getiren Kılıçdaroğlu, "Fezlekeleri Meclis'ten gizlediler. Yolsuzluk çok büyük, örtecek bez yok." ifadelerini kullandı..

CHP lideri, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın "Çok laf yalansız, çok mal haramsız olmaz" açıklamasını da Giresunlulara, "Çok laf yalansız, çok para haramsız olmaz diyor kendi bakanı söylüyor. Yırtık ayakkabı ile siyasete girdi. Şimdi dünyanın en zengin Başbakanlarından. Acaba bu para helal mi haram mı?" sözleriyle hatırlattı..

<< Önceki Haber Kılıçdaroğlu, Arınç'ın sözüyle Erdoğan'a yüklendi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER