Kılıçdaroğlu'ndan ses getirecek iddia!

'Suikast ayağına bir şeyler yapabilirler' CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kırklareli mitinginde çok çarpıcı bir iddia da bulundu.

Kılıçdaroğlu'ndan ses getirecek iddia!

Kılıçdaroğlu, ”Erdoğan'a suikast ayağına bir şeyler de yapabilirler." dedi. Zaman gazetesinin haberine göre İşte Kılıçdaroğlu'nun Kırklareli mitinginden satırbaşları:

SUİKAST AYAĞINA BİR ŞEYLER DE YAPABİLİRLER

"Suikast ayağına bir şeyler de yapabilirler. Hatırlıyorsunuz değil mi, geçen Tokat'a gittiğinde, arabasına iki kişi silahla... Her türlü provokasyonu yapabilirler. Hepimiz sandığa sahip çıkacağız."

"BİR BAŞBAKAN ADALET BAKANINA BÖYLE TALİMAT VEREMEZ"

Kimse ona başbakan demeyecek, soru önergesi vermeyecek. Kızları çocukları kendisi, amcası, teyzesi, bütün sülale malı götürmekle meşguller. Mahkemeleri kendi arka bahçesi hale getirmek içi özel bir mücadele yapıyor. Bir başbakan adalet bakanına talimat verip “mahkeme kararı şöyle versin” diyemez. O koltukta oturamaz. O hırsızlıktan daha büyük bir ayıptır. Bu hukukun ve adaletin katledilmesi demektir.

"HUKUK KATİLİDİR BU ADAM"

Bu adam hukuk katilidir. Bana diyorlar ki neden bu kadar ağır konuşuyorsun diye. Allah aşkına ne söyleyeyim ben? Hukuk katili değil mi bu adam? Adalet katili değil mi bu adam?  Bir katilden başbakan olur mu, hırsızdan başbakan olur mu, yalancıdan başbakan olur mu? Bir de utanmadan milletin önüne çıkıyor. Ben merak ediyorum şimdi ses kayıtları için ne diyecek. O koltukta oturmaması gerekiyor. Bunun Brüksel'de yaptığı bir konuşma var. “Efendim demokrasi var bizde” diyor, hiçbir zaman yürütme yargıya müdahale edemez diyor. Ses kayıtları çıktı. Ben ne demiştim? Yalancıdan Başbakan olmaz. Yalancılığı kendi sesiyle çıktı."

<< Önceki Haber Kılıçdaroğlu'ndan ses getirecek iddia! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER