MİLAD Partisi'nden havuz medyasına yalanlama

MİLAD Partisi, bugün havuz medyasında çıkan, seçim öncesi başka partilerle ittifak olacakları iddialarını yaptığı kamuoyu açıklamasıyla yalanladı...

MİLAD Partisi'nden havuz medyasına yalanlama

İşte MİLAD Partisi'nin kamuoyu açıklaması:

MİLAD Partimiz, siyasette beyaz bir sayfa açmak, milletimize yepyeni siyaset anlayışıyla hizmet etmek hedefiyle kutlu bir yürüyüşü, 19 Kasım 2014 tarihinde kuruluş sonrası yapmış olduğu İlk Kurucular Kurulu toplantısıyla başlatmış olup, aynı şevk ve heyecanla çalışmalarına devam etmektedir.

Bugün kamuoyunda havuz medyası olarak adlandırılan ve yaptıkları çarpıtma, iftira ve yönlendirmelerle halkımıza algı operasyonu yapan bir kısım medya organlarında Saadet, Millet, Büyük Birlik, Liberal Demokrat, Alternatif, Demokrat, Merkez, Demokratik Gelişim ile Yüce Diriliş Parti ile birlikte Millet ve Adalet Partimizin de yer aldığı seçim ittifakı kurma çabalarının olduğuna dair haberlere yer verilmektedir. Yine haberlerde AL Parti Genel Başkanı Sayın Genel Başkanı Mehmet Burkan’ın açıklamaları üzerinden sanki bir seçim ittifakı varmış gibi yorumlara yer verilmektedir.

Türkiye’de siyaset yapma her vatandaşımızın hakkı olduğu gibi yapılan çalışmalar hakkında toplumun doğru bilgilendirilmesi de aynı derecede vatandaşlarımızın hakkıdır.

MİLAD Partimiz, siyasetin toplum mühendisliği, yalan, iftira ve algı operasyonlarının aracı olmadığı, aksine siyasetin toplum için ve toplumla birlikte sorunları çözme sanatı olduğu inancıyla siyasette bir zihniyet devrimi gerçekleştirmeyi amaç edinmiştir.

Ülkemizde kaynağı belli bir kısım odakların milletimiz üzerinde yapmakta olduğu algı operasyonlarının merkez karargahı olan havuz medyasında yer alan haber ve yorumlar asla gerçeği yansıtmamaktadır. Bu şekilde üretilen haberler, Partimizin milletimizde uyandırdığı teveccühün, ilgi ve alakanın birilerini rahatsız ettiğinin açık bir göstergesidir.

Partimizle ilgili gelişmeler, haberler ve yapılan çalışmalarla ilgili sadece ve sadece Partimizin yetkili kurulları tarafından yapılan açıklamaların dikkate alınmasını, bunun dışında özellikle art niyetli çıkan haber ve yorumlara itibar edilmemesini kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.

<< Önceki Haber MİLAD Partisi'nden havuz medyasına yalanlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER