Melih Gökçek'ten çirkin iftira

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten yerel seçimler sonrası yaşanan olaylarla ilgili, Camia'ya yönelik çirkin bir iftirada bulundu.

Melih Gökçek'ten çirkin iftira! Bunu ispatlamak zorunda..

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek düzenlediği basın toplantısında seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Yaşanan olaylarla ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu suçlayan Gökçek, Camia'ya yönelik ise tuhaf ifadeler kullandı. Gökçek, "Cemaat mensubu kişiler yurtta kalan çocukları sokağa çıkarmak için zorluyor" diye çok çirkin bir iftirada bulundu.

SOKAK SENARYOLARINA ALET ETTİ

Seçim öncesinde sokak senaryolarından bahseden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bu söylemlerini mesnetsiz ve çirkin iddialara vardırdı. Gökçek hizmet hareketinin yurtlarında kalan gençlere sokağa dökülme talimatı verildiğini ileri sürdü. Bugüne kadar hiçbir sokak hareketinin içinde olmamış olan, hizmet camiasının yurtlarında kalan çocukların provokatörlük yapacağını iddia eden Gökçek'e, bu iddiasının temeli soruldu. Gökçek bu soruya 'sokaklar karıştığında hangi yurt olduğunu sen de  ben de görürüz' şeklinde ilginç bir cevap verdi, daha doğrusu cevap veremedi.

AKILLARDA ÖNEMLİ SORULAR OLUŞTU

Melih Gökçek'in iddiasını ispatlaması gerekiyor. Üstelik Gökçek böyle bir bilgiye sahipse bunun ortaya çıkması için niçin sokakların karışmasını bekliyor. Bunu önlemek adına ilgili mercilere bunu bildirmesi gerekmez mi? 

Sürekli sokak senaryolarından bahseden Melih Gökçek'in hizmet hareketini hedef alan mesnetsiz ve çirkin iftiraları acaba hizmet camiasına ait 'yurtlarda kalan gençlere komplo mu kuruluyor?' sorusunu akla getirdi. Yoksa sokakları karıştırması için görevlendirilecek bazı provokatörlere, hizmet hareketinin yurtlarında kaldıkları söyletilip çirkin bir oyun mu sahnelenmeye çalışılıyor? Yoksa Melih Gökçek bu yolla hizmet camiasının yurtlarına baskınlar yapılması için altyapı mı oluşturmaya çalışıyor ?

KAMUOYU CEVAP VE ÖZÜR BEKLİYOR

Şimdi kamuoyu, Melih Gökçek'ten öncelikle iddialarını ispatlamasını ya da derhal özür dilemesini bekliyor

<< Önceki Haber Melih Gökçek'ten çirkin iftira Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER