'Paraleli konuşup hırsızlığı örtüyorlar'

Akşener, hükümetin, 'paralel devlet'i ortaya atarak hırsızlığın önünü kapattığını söyledi

'Paraleli konuşup hırsızlığı örtüyorlar'

TBMM Başkan Vekili Meral Akşener,  'Paralel devlet' diye bir şeyin yapılan hırsızlığı örtmek için ortaya atıldığını ifade ederek, "Paraleli konuşmak güzel ama hırsızlığı örtmek daha da güzel. Paraleli konuşup, hırsızlığı örtüyorlar" dedi

Akşener aday tanıtım toplantısı için bulunduğu Kocaeli'de gazetecilerin sorularını cevapladı. Paralel devlet' konusunda sorulara "Yahu tarif edin şu paraleli. 'Hayır, çok gizli,  hiçbir soruya verilen cevap yok. Soruşturma açtın mı, hayır. Mahkemeye verdin mi? Hayır, ama paralel var. Paraleli konuşup, hırsızlığı örtüyorlar" dedi. 

Akşener, BDP Eşbaşkanının özerklikle ilgili söylemleri hakkında, "Türkiye'nin Oslo'da Abdullah Öcalan'ın gönderdiği, PKK'lılarla yaptığı görüşmenin kamuoyuna yansımayan kısımlarında olan pazarlığın sonucu olarak bütünşehir yasası çıktı. Orada 31 Mart'ta Türkiye haritasına baktığımız zaman Güneydoğu'da bir başka rengin çizgi halinde Türkiye'yi ayırdığını görmemiz için o bütünşehir yasası çıktı. Türk milleti bir karar verecek. Bu seçimler sadece yerel seçim değil. Bu kararı ruz-i mahşerde gibi aklının, gönlünün ve imanının terazisinde tartacak. O kararına göre sandıkta oy kullanacak. Bu hadsizliğin arka planın kimlerin olduğunu hep beraber göreceğiz ve buna göre davranacağız" dedi. 

Akşener, konuşmanın ardından partisinin Derince Belediye Başkan Adayı Halit Altuntaş'ı tanıttı.

AA




<< Önceki Haber 'Paraleli konuşup hırsızlığı örtüyorlar' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER