Salonu bulamayınca fırçayı bastı!

Toplantı yeri haber vermeden değiştirilince...

Salonu bulamayınca fırçayı bastı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da ikinci gününe kötü bir sürprizle başladı. Geceyi kızı Azime Aslı Nadir'in evinde geçiren Kılıçdaroğlu, saat 09.30 sıralarında evden ayrıldı ve partisinin Doğu ve Güneydoğu Anadolu il başkanlarıyla yapacağı toplantının gerçekleştirileceği otele geçti. Kılıçdaroğlu, yanındakilerle birlikte toplantının yapılacağı bildirilen salona girdiğinde, içeride kahvaltı yapan bir grup turistle karşılaştı. Kısa süreli şaşkınlık yaşayan Kılıçdaroğlu, daha sonra başka bir salona yönlendirildi. Buranın da yanlış salon olması üzerine Kılıçdaroğlu ve beraberindeki ekip, otelin başka bir bölümüne yürüyerek gitti. 

Yaklaşık 10 dakika yürüyen Kılıçdaroğlu'nun, yaşanan sorundan dolayı parti yöneticilerine tepki gösterdiği, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'e "Siz bakmadınız mı salona? Sizin haberiniz yok mu?' diye sorduğu duyuldu. Keskin'in de, "Bilmiyoruz efendim. Sonradan salonun yeri değiştirilmiş" diyerek cevap verdiği öğrenildi. CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök de, otel görevlilerine "Salonu değiştiriyorsunuz, haber bile vermiyorsunuz" diye çıkıştı. 

Kılıçdaroğlu, daha sonra otelin sadece görevlilerin geçişi için ayrılan kapısından çıkarak toplantının yapılacağı diğer otele geçti.
<< Önceki Haber Salonu bulamayınca fırçayı bastı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER