Rahatsızlanan kız çocuğun hamile olduğu ortaya çıktı


İzmir'de rahtısızlığı sebebiyle hastaneye giden küçük yaştaki bir kız çocuğunun, sekiz haftalık hamile olduğu ortaya çıktı. Vakayla ilgili tahkikat başlatan polis, çocuğa tecavüz ettiği öne sürülen iki kişiyi gözaltına aldı.

Geçen hafta Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne rahatsızlığından dolayı giden bir kız çocuğunun hamile olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan araştırma neticesinde, İ.K. ve N.F. isimli şahısların tecavüz ettiği, N.F.'nin ayrıca kız çocuğunun yaşı küçük ablasına da tecavüz ettiğini belirledi. Düzenlenen operasyonla N.F. (64) ve İ.K. (26) yakalandı. Zanlı N.F.'nin, resmi belgede sahtecilik suçundan da arandığı öğrenildi. Zanlılar N.F. ve İ.K., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Öte yandan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, B.Ç. (26) isimli kişiye, işyerinde bulunduğu esnada kepenkleri açtırıp içeriye zorla girerek tecavüz ettiğine sürülen S.K. (23) isimli zanlıyı operasyonla yakalandı. Zanlı S.K., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. CİHAN
<< Önceki Haber Rahatsızlanan kız çocuğun hamile olduğu ortaya çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER