Ramazan Bayramı'nı Turgay Başyayla ile geçirmek ister misiniz?

Şifalı suları, bayanlara özel alanları, ailelere özel havuzlar, lezzetli yemekleriyle ün kazanan Asya Termal Otel, Ramazan Bayramı'na özel bir etkinlik düzenliyor

Ramazan Bayramı'nı Turgay Başyayla ile geçirmek ister misiniz?

Ramazan'ın ardından bayramı dinlendirici bir ortamda geçirmek isteyenler için Asya Termal ideal bir mekân olarak görülüyor.  Asya Termal'deki bayramlaşma etkinliğine Turgay Başyayla konuk oluyor. Bayram'ın ikinci günü sevilen sanatçı Asya Termal'de konser verecek. 

Yıllık 200 bin civarındaki ziyaretçisiyle önemli bir potansiyele sahip olan Asya Termal, doğası, toplantılar için geniş salonları, açık büfe yemekleri, spor alanları, şifalı suyu ve nezih odalarıyla Türkiye'nin önemli tatil yerlerinden. 

Tesislerde 450 adet apart süit oda mevcut. Her odanın banyosunda termal suların aktığı Osmanlı muslukları var. Ramazan Bayramı'nı Turgay Başyayla ile geçirmek ister misiniz? | Samanyolu Haber Asya Termal'in suları romatizmal hastalıklardan kan dolaşımı ve kalp hastalıklarına, solunum yolu hastalıklarından kemik sorunları ve kireçlenmeye kadar birçok rahatsızlığa iyi geliyor. 5 yıldızlı tesiste doğal güzellikler arasında gezi ve yürüyüş alanları, halı saha, tenis kortu, voleybol sahası var. Bayanlar için ilave açık havuzlar, özel fitness alanı, Türk hamamı ve sauna oluşturulmuş. 300 personelin sürekli çalıştığı tesis bünyesindeki 20 salon sayesinde toplantılara ve eğitim seminerlerine ev sahipliği yapıyor.

 Asya Termal Genel Müdürü Mustafa Güngör, jeotermal, doğa ve kongre turizmi hizmetini aynı anda verdiklerini belirtiyor. Tesisler, Asya Kart ile peşin fiyatına 9 taksit imkanı da sunuyor. Asya Termal'de bayram yapmak isteyenler 0312 8104444 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabiliyor. 

Adem DAKAK
Satış Pazarlama Müdürü 

ASYA TERMAL
Kızılcahamam - Ankara / Türkiye
GSM: +90 507 179 70 00
T : +90 (312) 810 44 44
F : +90 (312) 736 69 49

<< Önceki Haber Ramazan Bayramı'nı Turgay Başyayla ile geçirmek ister... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER