Remzi Çayır: Bugüne kadar seçim sonuçlarını en doğru Cihan Haber verdi

Remzi Çayır: Bugüne kadar seçim sonuçlarını en doğru Cihan Haber verdi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, 1 Kasım seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çayır, "BBP bu anlamda Cihan Haber'le anlaştık. Onların bu konudaki çalışmalarını takip edeceğiz. Bugüne kadar seçim sonuçlarıyla birlikte en doğru sonucu veren ve hiç bir zaman dedikoduya şu veya bu şekilde yalanlara yer vermeyen Cihan Haber oldu."

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, 1 Kasım seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çayır, millet iradesinin tam tecelli edebilmesi için seçimlere katılımın çok önemli olduğunu vurguladı. Vatandaşlara seslenen Çayır, tüm vatandaşların oy vermeye gitmesi ve oylarına sahip çıkmaları gerektiğini söyledi. Çayır, "Bütün halkımızın görevli olmasına gerek yok. Oy veren her vatandaş aynı zamanda gözlemci sıfatındadır. Sandık güvenliğini öne çıkarmak mutlaka sandığı terk etmemek gerekir. Birleşme tutanakları var. Oradaki görevli arkadaşlara büyük işler düşer, oylar sayıldıktan sonra yanlışlık veya haksızlık yapılabilir." açıklamasında bulundu.

Seçim güvenliğini tam olarak sağlamak millet iradesini sağlamak için topyekun bir çalışmanın gerekli olduğuna vurgu yapan Çayır, "BBP bu anlamda Cihan Haber'le anlaştık. Onların bu konudaki çalışmalarını takip edeceğiz. Bugüne kadar seçimleri, sonuçlarıyla birlikte en doğru veren ve hiç bir zaman dedikoduya şu veya bu şekilde yalanlara yer vermeyen Cihan Haber oldu. Biz bu seçimde Cihan Haber Ajansı ile çalışacağız. Birçok parti de olduğu gibi bu çalışmayı beraber yapacak." dedi.

Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Çayır, konuşmasını şöyle tamamladı: "Devletin Anadolu Ajansı bir parti ajansına dönüştü. 7 Haziran'da sandıklar açıldığında Anadolu Ajansı 7 puan AKP'yi daha çok gösterdi. Bu devletin parti ajansına güvenmiyorum. Onun için bütün vatandaşların bu konuda hassasiyet göstermeleri, seçimde kullandıkları oya sahip çıkmalı ve uyanık ve görevli olmaları gerekir." CİHAN
<< Önceki Haber Remzi Çayır: Bugüne kadar seçim sonuçlarını en doğru... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER