Rüzgar Çetin: Üzgün ve pişmanım


Beşiktaş'ta karıştığı kaza sonucu bir polisin şehit, bir polisin de yaralanmasına neden olan yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar, tutuklanarak ceza evine gönderildi. Kazada alkollü olduğu ortaya çıkan Çetin'in, ifadesinde pişman ve üzgün olduğunu söyledi.

Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. 'Bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne, bir kişinin yaralanmasına sebep olmak' suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Çetin, İstanbul 8. Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.

Çetin'in mahkemedeki savunmasında kazanın, orta şeride girmek için manevra yaptığı sırada gerçekleştiği şeklinde ifade verdiği öğrenildi. Olaydan dolayı çok üzgün ve pişman olduğu Çetin'in, olaydan 1 saat 20 dakika sonra yapılan ölçümlerde, 0,90 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Öte yandan avukatlar, Çetin'in iç kanama riskinin olduğu ve hastaneye sevk edilmesi yönünde talepleri olduğunu bildirdi. Mahkeme ise bu zamana kadar yapılan sağlık kontrollerinde bu riskin ortaya çıkabileceği gerekçesiyle bu talebi reddettiği kaydedildi.

TRAFİK DOSYASI KABARIK

Daha önce iki kez alkollü araç kullanmak suçundan ehliyetine el konulan Çetin'in ehliyetini aldığı günden bu yana 28 trafik cezası aldığı, trafik suçları arasında 'tehlikeli şerit değiştirmek', 'emniyet kemeri takmamak', 'ehliyetine el konulmuşken araç kullanmak' suçlarının bulunduğu belirtildi. Daha önceden 80 ceza puanı bulunan Çetin'in yaptığı son kazayla birlikte ceza puanı toplamı 100'ü geçmiş oldu. Çetin'in alkolmetreyi üflemediği için 2 yıl, alkollü çıktığı için 6 ay ve 100 ceza puanını geçtiği için 2 ay olmak üzere ehliyetine toplam 2 yıl 8 ay el konulduğu belirtildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Rüzgar Çetin: Üzgün ve pişmanım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER