Sahte içkiden hayatını kaybeden şahıs defnedildi


İzmir'de sahte rakı yüzünden hayatını kaybeden 55 yaşındaki Ömer Akgün Yüngeviş defnedildi.

İstanbul'da kısa bir süre önce 26 kişinin ölümüyle sonuçlanan sahte içki skandalının ardından 23 ve 24 Kasım 2015 tarihlerinde İzmir'de Haluk U., Alempenah C. ve Yüngeviş, zehirlenerek hayatını kaybetti. 177 Sokak'ta oturan 50 yaşındaki Haluk U., 23 Kasım günü saat 15.00 sıralarında, şiddetli baş dönmesi şikayetiyle İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ancak müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yakınları tarafından kaçak içki kullandığının söylenmesi üzerine polise haber verildi. Evinde yapılan aramada, plastik ve cam şişelerde kaçak içki olduğu belirlendi. Kaçak içkiyi sattığı iddia edilen Ş.S.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Aynı gün sahte içkiden hayatını kaybeden diğer kişi olan 73 yaşındaki Alempenah C.'den ise yakınları uzun süre haber alamayınca evine gitti. 364 Sokak, 37 numaradaki evin kapısı açılmayınca kırarak giren yakınları, Alempenah C.'yı ölü buldu. Soruşturma sonucunda Alempenah C.'nin sahte içkiyi satın aldığı iddia edilen market'in sahipleri İ.Ç., M.Ç. ve H.Ç. gözaltına alındı.

Sahte içkiden son ölüm hadisesi ise geçen salı günü meydana geldi. 249 Sokak, 33 numarada ikamet eden 59 yaşındaki Ömer Akgün Yüngeviş, saat 19.00 sıralarında ani görme kaybı yaşayarak fenalaştı. Aynı evi paylaştığı arkadaşı Mehmet Yılmaz Durgun tarafından hastaneye götürülen Yüngeviş kurtarılamadı. Sahte içkiyi aldıkları işyerine operasyon yapan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, H.B. ve H.B. isimli bir erkek ve bir kadını gözaltına aldı. İşyerinde yapılan aramada ise sekiz plastik şişede sahte içki ve iki içimlik esrar maddesi ele geçirildi.

Sahte rakıdan hayatını kaybeden üç kişiden biri olan Yüngeviş'in cenazesi, ikindi vakti Üçyol Bahçelievler Camisi'ne götürüldü. Cenazeye, aynı evde oturan ve birlikte aldıkları içkiyi birçok marketten bulduklarını söyleyen arkadaşı Mehmet Yılmaz Durgun da katıldı. Cenaze namazından önce Yüngeviş'in eşi ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Bir erkek ve bir kız çocuğu babası olan Yüngeviş, namazın ardından Güzelbahçe Mezarlığı'na defnedildi. CİHAN
<< Önceki Haber Sahte içkiden hayatını kaybeden şahıs defnedildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER