Samanyolu Yayın Grubu Washington stüdyosu açıldı

Türk televizyon tarihinde bir ilk gerçekleşti. Samanyolu Haber TV'nin Amerika Birleşik Devletleri’nin Başkenti Washington D.C.’de açtığı yeni stüdyosu bugün açıldı. Resepsiyon Samanyolu Haber'den canlı yayınla izleyicilere aktarıldı.

İşte Samanyolu Haber'in Washington D.C.’deki yeni stüdyosu!

Samanyolu Haber’in Türk televizyonları arasında ilk kez Washington D.C’de kendi stüdyosunu açması adına bugün bir resepsiyon gerçekleştirildi. Çok sayıda üst düzey davetlinin katıldığı açılış töreni Samanyolu Haber TV ekranlarından canlı yayınlandı. Açılıştı İzmir Bağımsız Milletvekili İlhan İşbilen, MHP Elazığ Milletvekili Enver Erdem ve CHP Milletvekili Aykan Aydemir'de birer konuşma yaptı.

Samanyolu Haber Genel Yayın Yönetmeni Metin Yıkar, resepsiyonun açılış konuşmasını yaparak davetlilere seslendi.

İşte Yıkar'ın konuşmasından satırbaşları;

Öncelikle burada olan misafirlere teşekkür ediyorum. Samanyolu'nun durumu her zamankinden daha iyi. Türkiye'de olup bitenler artık daha da yakından takip ediliyor. Yayın grubu başkanımız Hidayet Karaca bir dizi senaryosundan 2 kelime çıkarılarak silahlı terör örgütü yöneticiliği yüzünden tutuklandı ve yaklaşık 90 gündür hapiste. 

'SESİNİZİ KESECEĞİM DİYENLERE ÇOK GÜZEL CEVAP'

İzmir Bağımsız Milletvekili İlhan İşbilen gerçekleştirilen resepsiyonda söz alarak önemli açıklamalarda bulundu. "Samanyolu'nun 14 ülkede stüdyoları olduğunu öğrendim" diyen İşbilen, "Bu açılış sesinizi keseceğim diyenlere çok güzel cevap" ifadelerini kullandı. Hidayet Karaca'nın hapiste tutuklu olmasını eleştiren İşbilen, "Hidayet Karaca bugün burada yok ama bu Samanyolu TV'nin büyümesine mani değil demek ki Samanyolu TV kurumsallaşmış, çünkü onun geride bıraktığı personelleri var." şeklinde konuştu.

"BARIŞA KATKIDA BULUNACAKTIR"

CHP Bursa Milletvekili Aykan Aydemir ifade özgürlüğü vurgusu yaptığı konuşmasında yeni stüdyo için "Umarım bu adım barış içinde yaşamaya katkıda bulunacaktır. Başarılar dilerim" dedi

MHP Milletvekili Erdem ise konuşmasında "Ülkemizde basın hürriyeti için sorumluk taşıyanlara basiret hakim olmasını Allah'tan temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

<< Önceki Haber Samanyolu Yayın Grubu Washington stüdyosu açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER