Şehit ailesini ziyaret eden Köksal: Teröre fırsat verilmeyecek


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve birinci sıra milletvekili adayı Burcu Köksal, şehit Uzman Çavuş İzzet Taşbaş'ın ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Köksal, geçtiğimizi günlerde yola döşenen bombanın patlaması sonucunda zırhlı araçta şehit olan Dinarlı şehit Taşbaş'ın ailesine yaptığı ziyarette terörü Türkiye'nin gündeminden çıkarmaya kararlı oldukları mesajını verdi.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili, "Şehidimize Allah'tan rahmet diliyoruz. CHP olarak terörün bitirilmesi sözünü siz şehit ailemize veriyoruz. CHP, geçen 30 yılda binlerce insanımızın yaşamdan koparılmasına neden olan, ülkemizi hala bir ateş çemberinde tutarak sağlıklı bir demokrasinin önünü tıkayan şiddeti, çatışmayı ve terörü Türkiye'nin gündeminden çıkarmaya kararlıdır." dedi.

Burcu Köksal, demokratik siyaset mekanizmalarının geliştirilerek silahın siyasetin önüne geçtiği, şiddetin toplumumuzu ayrıştırdığı bir dönemin son bulması konusunda çalışmaların hazır olduğunu kaydetti. CHP Milletvekili, sözlerini şöyle sürdürdü: "Terör sorunu güvenlik boyutu, insan hakları ihlalleri ve demokrasi eksikliğinin devamı için bir gerekçe olarak kullanılmamalıdır. CHP, yurttaşlarımıza hiç kimsenin eline bir daha silah almayacağı bir Türkiye sözü vermektedir. Sınırlarımızın ihmal edilen güvenliği yeniden tesis edilecek ve hiçbir silahlı grubun Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde terörist faaliyetlerde bulunmasına izin verilmeyecektir."

Milletvekili Köksal, şehit ailesini ziyaretinin ardından Dinar'da kahve toplantısına katılarak, vatandaşlarla görüştü.

CİHAN

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER