Şehit astsubay için mevlit okutuldu

Şehit astsubay için mevlit okutuldu

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan ateş sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Burak Demirci için mevlit okutuldu.

28 Mart Camii İmam Hatibi Mustafa Eynallı, Veysel Karani Camii İmam Hatibi Mehmet Ali Sarıcı, Karacaören Camii İmam Hatibi Akif Kaya ve Düziçi İlçe Vaizi Ramazan Gündüz tarafından okunan Kur'an-ı Kerim ve duaların ardından Vali Kerem Al, şehidin babası Selahattin Demirci ile bir süre görüştü. Şehidin ailesi ve yakınlarına taziyelerini sunan Al, "Şehidimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekânı cennet olsun." dedi.

Düziçi ilçesinde şehidin babaevinde okunan mevlide Vali Kerem Al, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Şefik Atak, Vali Yardımcısı Alp Eren
Yılmaz, Bahçe Kaymakamı ve Düziçi Kaymakam Vekili Mehmet Alper Çığ, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Genel Meclisi Başkanı Nuh Kara, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Durmuş Öksüz ve dernek üyeleri, Düziçi Şehit Aileleri ve Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmet Topal ve dernek üyeleri, çok sayıda şehit ailesi, kamu kurum ve kuruluşlarının il ve ilçe müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
astsubay-icin-mevlit-okutuldu-1962464.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Şehit astsubay için mevlit okutuldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER