Şehit Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Bayraktar son yolculuğuna uğurlandı


Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu şehit düşen Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Gökhan Bayraktar, İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'nın yola döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Gökhan Bayraktar'ın cenazesi, Menderes Görece Göçmen Konutları Camisi'ne getirildi. Cenazeye katılanlar, güvenlik kontrolünün ardından camiye alındı. Buradaki törene, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılan Anne Filiz Bayraktar, "Annem uyan, ben geldim. Seni böyle mi gönderecektik." diyerek gözyaşı döktü. Şehidin dedesi Emin Bayraktar ise "Dedeciğim hadi uyan." diye tabuta sarılıp ağladı. Baba Necaattin Bayraktar da oğlunun fotoğrafına sarılıp gözyaşı döktü. Cenaze namazının kılınmasının ardından Türk bayrağına sarılı tabut, top arabasına kadar tekbir getirilerek omuzlarda taşındı. Geçit töreni sırasında, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganı atıldı. Daha sonra Gökhan Bayraktar'ın cenazesi, Görece Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi. CİHAN
<< Önceki Haber Şehit Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Bayraktar son... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER