Şehit polisin cenaze namazı Kocatepe Camii'nde kılındı


Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Komiser Yardımcısı Enis Kırımlı'nın cenaze namazı Ankara Kocatepe Camii'nde devlet erkanının katılımı ile kılındı.

Silvan'da PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda yaralanan ve 18 gündür tedavi gördüğü hastanede şehit olan Diyarbakır Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli olan Komiser Yardımcısı Enis Kırımlı için Ankara Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Şehidin naaşı öğle saatlerinde cami avlusuna getirildi. Törene, şehit yakınlarının yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Selami Altınok, Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, eski Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, kuvvet komutanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin yakınları üzüntüden ayakta durmakta güçlük çekti. Camide yoğun güvenlik önlemleri alındı. Cenazenin bulunduğu alan demir bariyerlerle kapatıldı.
İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehidin naaşı topçu arabasına konuldu. Düzenlenen cenaze töreninin ardından şehit Komiser Yardımcısı Enis Kırımlı, Cebeci'deki Polis Şehitliği'ne defnedildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Şehit polisin cenaze namazı Kocatepe Camii'nde kılındı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER