'Kansere İnat, Yaşasın Hayat' sloganıyla yola çıkan YaşaTır Eskişehir'deydi


Kansersiz Yaşam Derneği ve Cigna Finans işbirliğiyle 6 il gezecek olan eğitim TIR'ı 'YaşaTır', dün Eskişehir'deydi.

'Kansere İnat, Yaşasın Hayat' sloganıyla yola çıkan YaşaTır'ın Odunpazarı Hicri Sezen Parkı'nda gerçekleşen etkinliği Eskişehirliler'den büyük ilgi gördü. Etkinlikte, Eskişehir Acıbadem Hastanesi'nin deneyimli ve uzman hekimleri Doç. Dr. A. Cantuğ Çalışkan, Doç. Dr. Hasan Üstün, Dr. İhsan Oruk ve Yelda Uçtu Öğe, 'medikal onkoloji, meme sağlığı, kanser ve psikoloji ile jinekolojik onkoloji' konularında eğitim verdi. Cigna Finans'ın katkılarıyla katılım gösteren Nilgün Bodur da dinleyenler ile sağlıklı yaşam, kişisel bakım ve güzellik üzerine sohbet etti.

KANSER HASTALIĞI TEMİNATA ALINIYOR

Kansersiz Yaşam Derneği ve sektörün yenilikçi emeklilik ve hayat şirketlerinden Cigna Finans, 'YaşaTır' projesiyle, sağlıklı insanların hastalıktan korunmaları konusunda farkındalıklarını arttırmak, kansere neden olan yaşam koşulları hakkında toplumu bilinçlendirmeyi amaçlıyor.

'Yenilikçi' ve 'sigortadan daha fazlasını sunan' ürünleriyle, daha iyi ve kaliteli bir yaşam misyonu yolunda çalışmalarına devam eden Cigna Finans, bu doğrultuda 2015 yılında çıkardığı 'Kansere İnat Yaşasın Hayat Sigortası'nı da tanıttı. Kadın ve erkeklerde cilt kanseri hariç tüm kanser türlerini ilk fazından itibaren teminat altına alan sigorta, sektörde bir ilk olma özelliği taşıyor.

Kansere yakalanmadan evvel önlem aldırmak ve yaşam kalitesini yükseltmek de ürünün bir diğer önemli misyonu. Bu anlamda sigorta sahipleri, 24 Saat Tıbbi Danışma Hattı, Online Sağlıklı Beslenme Danışmanlığı, diyetisyen, spor merkezleri gibi çeşitli hizmet noktalarından poliçeleri süresince ücretsiz veya indirimli olarak yararlanabiliyor. Kansere İnat Yaşasın Hayat Sigortası'na 18-63 yaş aralığındaki sağlıklı herkes sahip olabiliyor.

193 BİN KİŞİNİN HAYATINA DOKUNDU

Kanser hastalığı konusunda toplumu bilinçlendirmek, kanser hastası kişilere ve ailelere destek vermek için kurulan Kansersiz Yaşam Derneği ise 2010 yılından bugüne kadar 193 bin kişinin hayatına dokunmayı başardı.

Çalışmalarını tüm Türkiye'ye ulaştırmak için 'YaşaTır' projesini hayata geçiren Kansersiz Yaşam Derneği, mobil seminerler vereceği, özel tasarlanmış tırı ile halkın, hastalıkta ve sağlıkta kullanabilecekleri 'hayat kurtaracak' bilgilere sahip olmasını sağlamak için yola çıkıyor.

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi, Yazılıkaya Rotary Kulübü, Türk Kadınlar Birliği Eskişehir Şubesi ve Pembe İzler Derneği'nin de destek verdiği YaşaTır; 24 Kasım'da Ankara, 27 Kasım'da Adana, 29 Kasım'da Antalya'da ve 1 Aralık'ta da İzmir'de olacak. CİHAN
<< Önceki Haber 'Kansere İnat, Yaşasın Hayat' sloganıyla yola çıkan... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER