Selam Bahara Yolculuk filmi oyuncuları, Kapadokya'da


NEVŞEHİR (CİHAN)- Bir milyondan fazla insanın izlediği ve iki haftada izleyici rekorları kıran Selam Bahara Yolculuk filmi oyuncuları Kapadokya'yı gezdi. Başrol oyuncuları Aslıhan Güner, Gürol Güngör, Mert Yavuzcan, Altınbek Elkinbaev ve görüntü yönetmeni Hayal Aslanzade, Nevşehir Özel Lara Koleji'nin davetlisi olarak Türkiye'nin en önemli kültür, doğa ve manzara turizmi bölgelerinden Kapadokya'da ağırlandı.
Senaryosu gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkılarak yazılan Kırgızistan'da öğretmenlik yapan İsmail öğretmen ve eşi Sevgi'nin öyküsü anlatılan Selam Bahar Yolculuk filminin oyuncularından Aslıhan Güner, " Kapadokya'yı çok sevdim. En kısa zamanda balon turu yapmak için tekrar geleceğim" dedi. İsmail öğretmeni canlandıran Gürol Güngör ise" Filmimize ilgi bizi çok sevindiriyor. Her gittiğimiz yerde büyük bir sevgiyle karşılaşıyoruz. Peribacaları ile kaplı vadileri dünyanın en harika yerlerinden biri olarak gördüm. En kısa zamanda ailecek buraya gelmeyi istiyorum" şeklinde konuştu.
Halen Kırgızistan'da Türk okulunda okul müdürlüğü yapan ve filmde Taştan Bey'i canlandıran Altınbek Elkinbaev ise Türkiye'yi çok sevdiğini söyledi ve Nevşehirlileri Kırgızistan'ı gezmeye ve okul mezuniyet törenlerine davet etti.
Lara Koleji öğrencileri film ekibine Kapadokya hatırası seramik bir tabak hediye etti. Öğrencilerle kısa bir süre sohbet eden film ekibi, daha sonra onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Selam Bahara Yolculuk filmi oyuncuları, Kapadokya'da Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER