Sezen Aksu'nun annesinin yoğum bakımdaki tedavisi devam ediyor


Sanatçı Sezen Aksu'nun İzmir'de yaşayan annesi Şehriban Yıldırım'ın, yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor. Yıldırım'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu ifade eden Kent Hastanesi Başhekimi Başhekim Prof. Dr. Alp Demireller, Aksu'nun hastaneden hiç ayrılmadığını söyledi.

Emekli Fen Bilgisi öğretmeni olan 91 yaşındaki Yıldırım, geçen pazar günü evinde rahatsızlanarak bir üniversite hastanesine kaldırılmış, tetkiklerin ardından İzmir Kent Hastanesi'ne sevk edilmişti. Şehriban Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Başhekim Demireller, "Şehriban Hanım, dört gün önce evde solunum güçlüğü ve kan basıncında düşme nedeniyle bir üniversite hastanesinin acil servisine götürülmüş. Orada ilk müdahale yapıldıktan sonra pazar akşamı hastanemize getirildi ve yoğun bakımda yatmakta. Şu an durumu ciddiyetini korumakta. Geldiğine göre daha iyi olmakla birlikte hala solunum cihazına bağlı olarak tedavisine devam etmekteyiz." dedi. Yıldırım'ın, yaşlılığa bağlı birtakım rahatsızlıkları olduğunu belirten Demireller, "Şu anda en önemli şeyler solunum güçlüğü ve tansiyon düşüklüğü. Solunumu sağlamak için cihaza bağlamak ve tansiyonunun düşmesini engellemek için çeşitli ilaç tedavileri uygulanmakta." diye konuştu.

SEZEN AKSU HASTANEDE BEKLİYOR

Annesinin tedavi gördüğü hastaneye giden Sezen Aksu'nun bir an olsun ayrılmadığını da belirten Prof. Dr. Demireller, "Sezen Hanım'a bilgi veren doktor arkadaşlar var. Yoğun bakımdaki sorumlu arkadaşlar. Kendisi devamlı hastanede, hiç ayrılmadan annesini beklemekte." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Sezen Aksu'nun annesinin yoğum bakımdaki tedavisi devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER